Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Modelka XL ohúri aj s oblinami: Páni, takéto krásne by mohli byť všetky!

Robyn Lawley sa môže pochváliť postavou typu krv a mlieko, no zaujme najmä nádhernou tvárou. Zobraziť galériu (11)
Robyn Lawley sa môže pochváliť postavou typu krv a mlieko, no zaujme najmä nádhernou tvárou. (Zdroj: Cosmopolitan)

MIAMI – Ženské krivky dokáže nosiť s ozajstnou gráciou! Hoci Robyn Lawley (24) v klasickom modelingu narážala na zatvorené dvere a nelichotivé komentáre, dnes patrí medzi mimoriadne žiadané krásky. S hmotnosťou viac než 80 kíl sa totiž zaradila do kategórie plus-size, v ktorej vyniká svojím pôvabom. Jej prirodzene zaoblené proporcie a nádherná tvár doslova vyráža dych.

Vychudnutým kolegyniam vypálila rybník! Všetky vysoké dievčatá už v tínedžerskom veku snívajú o tom, že sa raz ocitnú vo svetlách reflektorov a budú brázdiť tie najvychytenejšie prehliadkové móla. Inak to nebolo ani v prípade Robyn Lawley, ktorá dostala do vienka výšku úctyhodných 188 centimetrov. Pre úspešnú kariéru u svetových dizajnérov by však musela drasticky schudnúť. Rozhodla sa preto pre kategóriu modeliek väčších veľkostí a urobila dobre. Dnes o zákazky nemá núdzu, pravidelne zdobí stránky časopisov, finančnou tiesňou zaručene netrpí. Najnovšie ozdobila vydanie magazínu Cosmopolitan, ktorý jej fandí zo všetkých najviac.

Aj keď sa Robyn v minulosti podujala na zábery v Evinom rúchu, tentoraz zostala pri decentných fotkách prekypujúcich sviežosťou. V rámci fotenia evokujúceho dovolenkovú atmosféru si zapózovala pri starej verzii Mustangu alebo len tak na lavičke. Pozornosť objektívu sa tak tentoraz sústredila na jej neuveriteľne dlhé nohy a pôvabnú tvár s rozpustenou hrivou.

Spomínaný časopis doprial brunetke priestor už v marcovom austrálskom vydaní, pričom v mesiaci máj je na rade aj americká a mexická verzia. Ide teda o jednoznačný signál, že v modelingu by mali mať stabilné miesto tiež dámy, ktoré sa vymykajú tradičným mieram 90-60-90. A čo by najviac uvítala samotná Robyn? „Pozrite sa na módne prehliadky. Potrebujeme rozpätie veku a etník. Na móle sú len veľmi chudé, biele, 16-ročné dievčatá. A to sa musí zmeniť,“ vyjadrila sa už v dávnejšom interview. Je viac než isté, že mnohí muži by podobnými modelkami typu „krv a mlieko“ na módnych šou rozhodne nepohrdli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu