Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Spriaznení milenci Ashton Kutcher a Mila Kunis: Už sa obliekajú ako dvojičky!

Ashton Kutcher a Mila Kunis sa na romantickú prechádzku obliekli úplne rovnako. Zobraziť galériu (18)
Ashton Kutcher a Mila Kunis sa na romantickú prechádzku obliekli úplne rovnako. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Svoju lásku berú poriadne zhurta! Hoci Ashton Kutcher (34) v manželstve s Demi Moore (49) svoju náklonnosť verejne neprejavoval, v novom vzťahu robí presný opak. Od Mily Kunis (29) sa ani na ulici nevie odtrhnúť a svoju spätosť s ňou vyjadruje už aj oblečením. Zamilovaná dvojica si vyrazila v identickom outfite.

Demi musí poriadne zúriť! V hollywoodskych kruhoch sa už dlhší čas povráva, že Kutcherova exmanželka sa s rozpadom ich oficiálneho zväzku stále nevie vyrovnať a navonok aj zvnútra chradne. Na to však Ashton neberie nijaké ohľady. S mladou milenkou sa pred paparazzmi objíma a cmúľa tak, akoby preňho bulvár a city bývalej ženy ani neexistovali. Na Milinu veľkú radosť sa dokonca neváhal obliecť ako ona.

Modré džínsy a fanúšikovské tričká tímu NYC Chicago Bears – v takom prevedení sa párik premával včera v newyorských uliciach. Namiesto zápasu, ktorý sa konal v predchádzajúci deň, si však herci tentoraz vychutnávali „len“ romantické popoludnie v znamení vzájomnej blízkosti a dotykov. Outfitom Ashton dával najavo, ku ktorej kráske patrí. Na rande totiž dorazil v béžovom tričku, na ktoré si neskôr po vzore svojej partnerky obliekol to, ktoré vyjadrovalo podporu tímu amerického futbalu.

Zaľúbenci sú podľa viacerých zdrojov a fotografií neoddeliteľní a prakticky spolu žijú. Dokonca uvažujú nad psom, ktorého by si spoločne adoptovali: „Mila a Ashton obehli niekoľko útulkov a hľadali opusteného psa, ktorý potrebuje milujúci domov. Srdcia majú nastavené na veľkého psa – buď zlatého retrívera alebo labradora,“ prezradil jeden z ich priateľov. Zdá sa teda, že Ashton si naozaj buduje celkom novú rodinu.

Tip: Pozrite si dobrý film s Ashtonom Kutcherom! Vyhľadáte ho jednoducho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu