Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Frustrujúce VIDEO Nadržaný delfín chcel znásilniť potápača!

Delfín to skúša na človeka Zobraziť galériu (2)
Delfín to skúša na človeka (Zdroj: YouTube)

GEORGETOWN - Delfínov väčšina z nás vníma ako elegantné a veľmi obľúbené tvory, ktoré majú radi spoločnosť ľudí. Jeden z nich to veľmi názorne potvrdzuje, nie však spôsobom, aký by bol človeku milý. V mori pri Kajmanských ostrovoch totiž pláva sexuálne frustrovaný delfín, ktorý to skúšal na potápača.

Stinky (v preklade Smraďoch) dosiahol pohlavnú dospelosť len nedávno. A keďže nemá žiadnu partnerku, začína byť poriadne sexuálne frustrovaný a miestami aj agresívny. Miestne úrady už zaznamenali hlásenia o jeho útokoch na viacerých ľudí.

Naposledy sa tak stalo v prípade dvojice potápačov Michaela Maesa a jeho kamaráta Alexa. Video, ktoré sa im pod morskou hladinou podarilo natočiť, dokazuje, ako veľmi túži mladý delfín po pohlavnom styku a aký je prefíkaný. Najprv sa oboch mužov snažil dotlačiť k morskému dnu a potom sa o nich obtieral. Jeho úmysly boli viac ako zrejmé. Na zázname dokonca vidno aj jeho penis.

Delfín okolo mužov najprv krúžil, potom sa k nim snažil dostať zozadu
Zobraziť galériu (2)
Delfín okolo mužov najprv krúžil, potom sa k nim snažil dostať zozadu  (Zdroj: youtube, , )

"Stinky je frustrovaný a to z neho robí potenciálne veľmi nebezpečného zabijaka. Ak ho uvidíte, nechoďte do vody. Ak už v nej ste, rýchlo odtiaľ zmiznite. Pretože keď vás zbadá, bude vás chcieť zneužiť a vtedy nemáte žiadnu šancu," varoval Maes plavcov. Zároveň dodal, že delfínov miluje, ale "nie tak, ako by si niektorí z nich priali".

Mimoriadny sexuálny apetít delfínov nie je pre morských biológov ničím novým. Je známe, že samce sa často správajú bisexuálne a niekedy mávajú obdobia, kedy si užívajú výhradne s partnermi rovnakého pohlavia.

Nadržaný delfín

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu