Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Som rozbil: Rytmusove nečakané problémy s rozflákaným autom!

Rytmus rozbil svoje luxusné auto. Všetky výdavky spojené s opravami pôjdu z jeho vrecka. Zobraziť galériu (3)
Rytmus rozbil svoje luxusné auto. Všetky výdavky spojené s opravami pôjdu z jeho vrecka.

PRAHA - Toto nevychytal! Patrik Rytmus Vrbovský (35) síce vyviazol z víkendovej nehody bez zranenia, no aj tak prežíva dosť zlú nočnú moru. Rozbil svojho luxusného miláčika za 200 tisíc eur, no to ešte nie je všetko. Tátoš prestížnej značky totiž dokonca nebol ani poistený. To znamená nielen stratu obľúbenej rýchlej hračky, ale aj riadneho balíka peňazí a ďalší kopec výdavkov. A to všetko z raperovho vrecka.

Ľahkomyselný! Patrik Rytmus Vrbovský má rád luxusné veci a dopraje si všetko, o čom kedysi sníval. Niet sa teda čomu čudovať, že si k Vianociam kúpil naozaj drahého štvorkolesového tátoša. Smola je, že cez víkend ho nabúral.

Dovtedy si raper evidentne myslel, že jemu sa nič podobné nemôže stať. Ako inak si totiž vysvetliť fakt, že svoje auto nemal poistené?! „Chystal sa na to tak dlho, až na to doplatil,” potvrdila informáciu portálu Prásk.tv Patrikova partnerka Dara Rolins. 

A tak, hoci Vrbovský vyviazol z kolízie so srnou bez zranení, ešte ho to poriadne zabolí. Škodu vo výške 19 500 eur bude totiž znášať úplne sám. Všetky potrebné opravy bude musieť cvakať z vlastného vrecka. Už teraz sa na facebooku radí s fanúšikmi, aký nárazník na svoje vozidlo zakúpi. A že náhradné diely nebudú lacné, je úplne jasné. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu