Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rytmus medzi kráskami v bikinách: Dara, stráž si ho!

Rytmus si nakrúcanie videoklipu užíval. Objaví sa v ňom množstvo sexi krások. Zobraziť galériu (21)
Rytmus si nakrúcanie videoklipu užíval. Objaví sa v ňom množstvo sexi krások.

TOMÁŠOV – Sexi telá, zvodné tance! Koncom týždňa sa v luxusnom kaštieli neďaleko Bratislavy zišlo množstvo krásnych žien. Dôvod bol jednoduchý. Išlo o nakrúcanie nového klipu k piesni Ona má štýl!, ktorá vznikla spojením interpretov Igora Kmeťa ml., Anity Soul (27) a Patrika Rytmusa Vrbovského (36). Kontroverzný raper si pri pohľade na polonahé slečny uznanlivo pokyvoval hlavou a spokojne sa usmieval. Žeby v danej chvíli zabudol na to, že je zadaný?

Letné, hravé a sexi! Patrik Rytmus Vrbovský sa nevenuje len vlastnej tvorbe, ale rád spolupracuje aj s inými hudobnými interpretmi. Najnovšie sa spojil s Igorom Kmeťom ml. a s Anitou Soul v skladbe s názvom Ona ma štýl! „Je to funkovica, celé deväťdesiate roky. Má dobrý zvuk, tempo a je obohatená o sexy ženský spev,“ poznamenal na adresu skladby raper.

Zmyselný ženský hlas však nie je to jediné, na čo sa môžu priaznivci spomínaných interpretov tešiť. Všetko nasvedčuje tomu, že aj videoklip k piesni bude skutočnou lahôdkou. Nakrúcalo sa totiž pri bazéne luxusného kaštieľa, kde sa to doslova hmýrilo sexi postavičkami. „Dohodli sme sa, že klip bude rovnaký ako skladba, čiže veselý, energický a hlavne funky,“ povedal na adresu toho režisér Ján Jančík.

Všetci zúčastnení si nakrúcanie naplno užívali. Nadšený bol aj Rytmus, ktorý sa žiarlivostných scén zo strany svojej partnerky nemusí vôbec obávať. Dara sa totiž netají tým, že chápe, ak Rytmus lichotí ženám. „Veď je to správanie pravého džentlmena,“ komentovala v minulosti raperove komplimenty. Navyše, pohybuje sa v rovnakej brandži a tak vie, že na vážnejšie obavy nemá žiaden dôvod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu