Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rytmus mal autonehodu: Rozmlátil luxusný voz, škoda 20 tisíc €!

Rytmus rozmlátil svoje luxusné auto. Zobraziť galériu (7)
Rytmus rozmlátil svoje luxusné auto.

PRAHA - Zdemoloval si miláčika! Patrik Vrbovský (35) mal cez víkend nehodu. Svojím luxusným autom za 200 tisíc eur zrazil srnku. Zvieratku sa vraj nič príliš vážne nestalo, zato Rytmusov štvorkolesový tátoš zostal nepojazdný. Predbežná škoda je vyčíslená až na takmer 20 tisíc eur.

Nehoda! Počas víkendu cestoval Rytmus na svadbu českého politika Milana Richtera a missky Kristýny Lebedovej. Do Prahy však musel byť nakoniec odtiahnutý havarijnou službou. Do cesty mu vbehla srnka a raper ju zrazil. „Prežila to. Vraj odkrívala do lesa,” povedala českému portálu prásk.tv Vrbovského partnerka Dara Rolins.

Horšie však dopadlo raperovo auto. Jeho miláčik, ktorého si kúpil minulý rok k Vianociam, je poriadne obitý. „Predbežná škoda je 400 tisíc až pol milióna českých korún,” prezradila speváčka. V prepočte sa teda suma môže vyšplhať až na cca 19 500 eur.

Ako blondínka dodala, ľutovať sa kvôli autu nebudú. Podstatné je, že Patrik je v poriadku. Sama totiž dobre vie, ako sa môže situácia pri nehode zmeniť z minúty na minútu. Po jej zrážke s motocyklistom totiž český dôchodca ešte žil, neskôr však zomrel v nemocnici. Jeho blízki aj speváčka odvtedy zažívajú doslova nočné mory. Ešte ani po dvoch rokoch nie je prípad uzavretý.

Topky.sk v súvislosti s víkendovou nepríjemnou udalosťou kontaktovali aj Rytmusa. Zatiaľ sa však k svojej nehode nevyjadril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu