Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sex na záchode a 500 Rómov: Rytmus šokuje novým klipom!

V Rytmusovom novom klipe je sex, zábava, alkohol aj bitka. Zobraziť galériu (16)
V Rytmusovom novom klipe je sex, zábava, alkohol aj bitka. (Zdroj: AKM)

BRATISLAVA – Kontroverzný! Tak by sa dal jedným slovom opísať nový počin Patrika Rytmusa Vrbovského ku skladbe s názvom AKM. Raper tvrdí, že videom sa chcel čo najviac priblížiť realite života obyčajných ľudí a hudobníkov. Nechýbajú preto zábery rozheganej škodovky, rómskej dediny, kulturáku, alkoholu ani sexu na záchode.

Ako sme sa od interpreta dozvedeli, klip sa nakrúcal tri dni v dedinke Svinia v okrese Prešov. Pred kamery sa postavilo približne 500 Rómov, ktorí dokonale vykreslili atmosféru dedinskej zábavy v kultúrnom dome. „Oni nepotrebujú nič hrať, sú skrátka takí,“ ohodnotil účinkovanie svojho komparzu Rytmus.

Kontroverzný raper sa na klipe nepodieľal len spevácky, ale vytvoril k nemu aj samotný námet. Dôvod, prečo zasadil príbeh do dedinky na východom Slovensku, je jednoduchý. „Všetci čakali luxusný podnik a pekné baby. Tak som urobil niečo, čím som mnohých prekvapil. Nič podobné som ešte nevytvoril,“ vysvetlil nám raper.

V klipe budú diváci svedkami neviazanej rómskej zábavy, alkoholu, tanca, bitky, či dokonca sexu na toalete. „Chcel som, aby to vyzeralo autenticky,“ priblížil topkám Vrbovský. Ako tiež dodal, video v sebe nesie určité posolstvo. „Urobil som to pre všetkých, ktorí majú problém s cigánmi a inými etnickými menšinami. Proste pre tých, ktorí si myslia, že sú nadradená rasa,“ uzavrel tému svojho nového počinu Rytmus.

Viac o hudobnej tvorbe Rytmusa sa dozviete TU!

VIDEO: Pozrite si Rytmusov nový klip ku skladbe AKM.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu