Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Celebrity ovládol babyboom: Brušká ako dôkaz! Platí to aj o Carle Bruni?

Niektoré celebrity bruško hrdo vystavujú na obdiv, iné o tehotenstve zaryto mlčia. Zobraziť galériu (12)
Niektoré celebrity bruško hrdo vystavujú na obdiv, iné o tehotenstve zaryto mlčia.

LONDÝN/PARÍŽ – Počet plodných párov rapídne stúpa! Len pred niekoľkými dňami zahraničné médiá priniesli správy o prvom tehotenstve speváčky Shakiry (35) a jej kolegyne Adele (24). Prírastok do rodiny však očakávajú aj ďalšie známe tváre. Ocitla sa medzi nimi aj botoxová Carla Bruni (44)?

Celebrity ani tento rok nezaháľajú! S príchodom leta si túžbu po potomkovi plní čoraz viac prominentných dvojíc. Zatiaľ čo Shakira našla otca svojho prvého dieťaťa v o 10 rokov mladšom milencovi Gerardovi Piquém, Adele sa po nevydarenej láske vrhla do rodičovských povinností s rozvedeným Simonom Koneckim. Po spackaných prezidentských voľbách má údajne dôvod na radosť aj Nicolas Sarkozy, ktorého zákonná polovička Carla Bruni čaká ich druhého potomka. Do štvorice by od šťastia najradšej z kože vyskočil tiež Robbie Williams – kvôli ešte nenarodenej dcérke.

„Moje dve dievčatá!“ týmito výstižnými slovami budúci otecko okomentoval fotografiu, o ktorú sa s fanúšikmi podelil na vlastnej webstránke. Jeho 32- ročná polovička Ayda si na nej s blaženým úsmevom vyhrnula tričko, aby v plnej kráse obnažila svoje tehotenské bruško. Napriek tomu, že porodiť by mala už v septembri, stále si udržiava závideniahodnú postavu. Takmer 40-ročný spevák sa s jej tehotenstvom pochválil už v marci a odvtedy v médiách nerozpráva o ničom inom.

Pomerne veľkým prekvapením je údajné tehotenstvo manželky francúzskeho exprezidenta. Už dlhší čas sa totiž šíria špekulácie, že párik prekonáva krízu. Tú sa im nepodarilo zažehnať ani v rámci volieb, ktoré nedopadli podľa ich predstáv. Podľa domáceho magazínu Closer je však Carla Bruni po štvrtýkrát „v tom“: „Niekoľko týždňov sa ľudia pýtali, prečo nebola schopná zhodiť kilá navyše po poslednom dieťati. Ale teraz vysvitlo, že Carla Bruni-Sarkozy je opäť tehotná.“ Túto teóriu majú potvrdzovať čerstvé zábery, na ktorých má brunetka výrazne vypuklé bruško.

Pokročilým štádiom tehotenstva sa môže pochváliť aj Uma Thurman, Megan Fox či televízna hviezdička Snooki.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu