Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Poliačik z SaS má dôvod na radosť: Manželka čaká dieťa, potešila by ho dcérka!

Poliačik by sa potešil dcérke. Zobraziť galériu (3)
Poliačik by sa potešil dcérke. (Zdroj: Zdeněk Vozárik)

BRATISLAVA – Poslanec SaS Martin Poliačik čaká prírastok do rodiny! V poradí už druhé dieťa má prísť na svet v polovici augusta. K dvadsaťmesačnému Jakubovi tak pribudne súrodenec, ktorého však Poliačikovci ešte nečakali.


„Druhé dieťa sme plánovali asi o trošku neskôr, ale aj takto je to fajn,“ povedal pre Topky Poliačik. Ako nám prezradil, najviac by sa potešil dievčatku. „Rád by som mal ku Kubkovi dcérku, ale ak by bol chlapec, aspoň by sme boli na maminu väčšia banda,“ povedal, pričom dodal, že manželka Hanka by sa potešila skôr ďalšiemu chlapčekovi.

Takto oznámil Poliačik tehotenstvo svojej ženy na Facebooku.
Zobraziť galériu (3)
Takto oznámil Poliačik tehotenstvo svojej ženy na Facebooku.  (Zdroj: archív M. P.)

Malému synovi, ktorý v máji oslávi druhé narodeniny, už rodičia vysvetľujú, že čoskoro sa o mamu a otca bude musieť podeliť. „Kubko zrejme ešte úplne nechápe, o čo ide, ale už ho učíme, že v brušku je bábo. Bruško bude čoraz väčšie a Kubko čoraz chápavejší, takže by sa to malo v tom auguste tak ideálne stretnúť,“ objasnil poslanec.

Prvé náznaky, že sa Poliačikovci rozrastú o ďalšieho člena, zašifrovali do svojho novoročného pozdravu, ktorý každoročne sami vyrábajú. Tentoraz na ňom symbolicky zobrazili vláčik s vagónmi obsadenými štyrmi členmi rodiny. Za domácim miláčikom Gučkou však jeden z vagónov zostal voľný. Po mesiaci je tak jasné, pre koho.

Poliačikovci čakajú druhé dieťa.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív M. P.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu