Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mrva trpí kvôli Farme: Útek zo Slovenska?!

Tomáša Mrvu trápi nielen prehra v súťaži. Zobraziť galériu (10)
Tomáša Mrvu trápi nielen prehra v súťaži.

BRATISLAVA – Daň za účasť! Tomáš Mrva (24) sa po sobotňajšom finále markizáckej Farmy musel s výhrou rozlúčiť. Neúspech v súťaži však nie je to jediné, čo mladého Trnavčana trápi. Vďaka pár minútam rozkoše si to totiž pokašľal nielen u svojej priateľky Dominiky, ale hlavne u jej rodičov. Športovec sa netají tým, že v tejto situácii je odchod za hranice pre neho najlepšou možnosťou!

Zlá partia! Hoci si Tomáš Mrva svojím účinkovaním v šou Farma získal množstvo priaznivcov, aj napriek tomu sa trápi. Rodičia jeho priateľky Dominiky totiž z ich vzťahu nie sú vôbec nadšení. Futbalista hovoril o svojich problémoch aj počas nakrúcania kulinárskej relácie Bez servítky. „Nedoprajú jej takého, ako som ja. Tak by sme sa asi vyparili a žili spolu niekde v zahraničí,“ poznamenal počas nakrúcania Tomáš.

Galéria: Fotoreportáž z finálového večera Farmy.

V sobotu sa konalo veľkolepé finále Farmy, a tak sme pri tej príležitosti od Mrvu zisťovali viac. „Dominikini rodičia ma bohužiaľ nemajú veľmi v láske. Je to aj mojou minulosťou, ale aj preto, že som od nej mladší, nemám vysokú školu a som možno také decko trošku. A hlavne teraz aj preto, čo som spravil tú hlúposť, keď som bol opitý,“ poznamenal so smútkom v hlase Tomáš. Narážal pri tom na to, že pod vplyvom alkoholu mal sex so svojou súperkou Gabrielou Bullovou.

Trnavčan s odstupom času tento úlet trpko oľutoval. V ťažkej situácii sa pochopiteľne ocitla aj jeho partnerka Dominika, ktorá ho od reality šou od začiatku odrádzala. Zaujímalo nás preto, či sa už s Tomášovou účasťou v súťaži ako-tak vyrovnala. „Už sa s tým trošku zmierila. Samozrejme, ešte niečo tam v srdiečku bolí, nejaké rany tam sú. Dúfam, že sa zahoja,“ povedal farmár.  Verím tomu, že sa to časom zlepší,dodal na margo vzťahu s priateľkou a jej rodičmi.

Nezostáva mu nič iné, než tomu veriť. Aj keď by sa Mrva spoločne so svojou láskou rád vyparil do zahraničia, uvedomuje si, že to asi nepôjde. „Najradšej by som s ňou išiel na koniec sveta a tam by sme žili spolu, ale keďže si chcem otvoriť pizzeriu a gazdovať tam, nie je to veľmi reálne,“ uzavrel tému svojho odchodu za hranice.

Ak chcete vedieť, ako sa Tomášovi bude dariť v kulinárskej šou Bez servítky, nenechajte si ujsť špeciálne vydanie už dnes večer o 20:15.

Tomáš a jeho súperi Rado a Ľudka budú v pondelok online na topkách. Ak sa chcete dozvedieť viac, pýtajte sa. Začíname o 9:00!

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Tomášom Mrvom.

Tomas - Farma

Sledujte Topky TV: Rozhovor s víťazom súťaže Radom Spirengom.

Rado - Farma

Tip: Pozrite si čo bude vysielať Markíza namiesto Farmy. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu