Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Exspajska Mel B po treťom pôrode: Opäť štíhla a v neuveriteľnej forme!

Na postave Mel B niet po treťom pôrode už ani stopy. Zobraziť galériu (8)
Na postave Mel B niet po treťom pôrode už ani stopy.

MANCHESTER – Má popôrodnú figúru ako lusk! Napriek tomu, že Melanie Brown (37) už pomaličky ťahá na štyridsiatku, so svojím telom dokáže hotové zázraky. Len deväť mesiacov po treťom pôrode sa môže pochváliť vyšportovanými krivkami na zabitie. V priliehavých nohaviciach pôsobí ako zvodná cica.

Výsledok sa dostavil pomerne rýchlo! Keď Mel B v septembri minulého roky priviedla na svet svoju dcérku Madison, na sebe mala nemálo tehotenských kíl navyše. Blížiaca sa štyridsiatka ju však od chudnutia neodradila, práve naopak. Ako niekdajšia fitnes trénerka išla svojim zverenkyniam príkladom. Za pár mesiacov má vypracovanejšiu figúru ako zástupy o polovicu mladších dievčat.

To, že členka bývalej dievčenskej skupiny Spice Girls si svoj hviezdny návrat skvele načasovala, nie je dielom náhody. V Británii totiž štartuje ďalšia séria speváckej súťaže X Factor, v ktorej sa Mel B zhostila úlohy porotkyne. Lepšiu motiváciu do chudnutia si tak želať ani nemohla.

Krátka kožená bundička červenej farby, jednoduchý biely top a bledomodré obtiahnuté džínsy – v takomto stylingu čokoládová hviezda dorazila na jeden z kastingov. Nohavice jej vyformované nohy obopínali tak tesne, že na nej pôsobili ako druhá koža. Niet divu, že trojnásobná matka si takýto triumf vychutnávala plnými dúškami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu