Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Spoznali by ste túto Spajsku po rokoch? Veď vyzerá ako vyrážkový chlap!

Melanie C sa vďaka láske športu pýši výrazne atletickou figúru bez ženských tvarov. Zobraziť galériu (7)
Melanie C sa vďaka láske športu pýši výrazne atletickou figúru bez ženských tvarov. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Športového ducha v sebe nezaprie! Keď Melanie C (39) hviezdila v dievčenskej formácii Spice Girls, jej prezývka aj celkový imidž sa niesol v duchu športu. Speváčka na svojej atletickej postave pracuje aj krátko pred štyridsiatkou, no ženské tvary by ste na nej hľadali márne. V uliciach by ste si ju pokojne mohli pomýliť s futbalistom.

Sporty Spice telom aj dušou! Melanie C sa zviditeľnila po celom svete v 90. rokoch, kedy tvorila súčasť jednej z najúspešnejších dievčenských skupín. Spevu zostáva verná aj s odstupom desiatok rokov, no jej láska k športu sa očividne ešte prehĺbila. Bývalá Spajska si totiž pred pár dňami dopriala bežecký tréning, počas ktorého predviedla postavu bez čo i len známky ženskosti.

Mel C vybehla do ulíc vo voľnejších šortkách a oranžových podkolienkach, v akých sa po trávniku preháňajú futbalisti. K nim si Mel C doladila sivý top bez rukávov, ktorý odhalil jej vypracované, svalnaté ramená a celkom plochú hruď. Po ženských prednostiach nebolo na jej tele ani stopy a tvár sčasti zakrývali tmavé slnečné okuliare. Svetlo sveta však uzrela aj  problematická pleť s veľkými vyrážkami.

Športovo založená brunetka len nedávno vydala nový singel s názvom Loving You, ktorý si ako duet strihla s víťazom šou X Factor, Mattom Cardleom. Pred nakrúcaním zaľúbeného videoklipu si však dvojica musela nežnosti vyskúšať nanečisto. „Nikdy som vo videu nemala objekt lásky, takže som bola veľmi nervózna. Vždy som bola veľmi plachá a nemala som odvahu urobiť niečo také,“ prezradila skúsená speváčka na margo spolupráce. Či sa experiment vydaril, môžete posúdiť prostredníctvom videa pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu