Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kelly Osbourne pretŕčala nového milenca: Vyziabnutého vlasáča!

Kelly Osbourne prevetrala svoj nový objav v Hollywoode. Zobraziť galériu (8)
Kelly Osbourne prevetrala svoj nový objav v Hollywoode. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Opäť šťastne zamilovaná! Hoci Kelly Osbourne (27) už nosila zásnubný prsteň, nakoniec pod čepcom neskončila. Z trpkého rozchodu, ktorý ňou poriadne zamával, je však už dokonale vyliečená. Náplasť na zlomené srdce po dlhšej pauze našla v náručí muža, ktorý nápadne pripomína jej vlastného otca.

Žiari šťastím! Keď sa Kelly Osbourne pred takmer dvomi rokmi rozišla so snúbencom  Lukom Worrallom, narobila okolo toho značný rozruch. Ako totiž vysvitlo, mladý model ju podvádzal za každým rohom. Horkú pilulku však televízna hviezda nakoniec prehltla a na mužov nezanevrela. Začiatkom týždňa sa v uliciach Hollywoodu prechádzala ruka v ruke s novým objavom. A ten ju očividne napĺňa radosťou.

Hovorí sa, že ženy si vyberajú takých mužov, ktorí sú podobní ich otcom. A ako sa zdá, táto teória u Kelly platí priam dokonale. Jej nový milenec má totiž imidž jemnejšej verzie rockera. Po Kellyinom boku predvádzal neuveriteľne tenké nohy v obtiahnutých nohaviciach. Pýšiť sa však mohol aj dlhou rozpustenou hrivou, akú nosieva aj samotný Ozzy Osbourne.

Dcéra prominentných rodičov sa do nového vzťahu vrhla možno aj preto, že už jej tikajú biologické hodiny. Pred časom sa jej totiž narodila neter Pearl, z ktorej bola doslova unesená. „Nikdy som neverila v lásku na prvý pohľad. Ale keď som videla, aké je to bábätko nádherné a dokonalé, prehrala som,“ rozplývala sa v istej talkšou. Dodala pritom, že materské povinnosti zaručene zvládne na jednotku: „Budem tá najlepšia mama na svete. Mám skvelý tréning od svojej mamy.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu