Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zbohom plastiky aj kilá navyše: Známa 60-tka opeknela a žiari ako nikdy!

Sharon Osbourne po prekročení prahu šesťdesiatky chudne a ďalším plastikám vyhlasuje tabu. Zobraziť galériu (9)
Sharon Osbourne po prekročení prahu šesťdesiatky chudne a ďalším plastikám vyhlasuje tabu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Výrazne opeknela! Hoci Sharon Osbourne pred pár mesiacmi oslávila už okrúhle 60. narodeniny, pod rukami plastických chirurgov sa snažila udržať svoju tvár mladistvú čo najdlhšie. Až na staré kolená však prišla na jednoduchý recept, ktorý funguje najlepšie – schudla a zákrokom dala červenú. Dnes vďaka tomu vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým.

Už bolo načase! Aj keď v rodine Ozzbourneovcov hrá v rebríčku popularity prvé husle ostrieľaný rocker Ozzy (64), vo vlnách šoubiznisu sa dlhé roky angažuje aj jeho zákonitá polovička. Viac než verdiktmi v porotcovskom kresle či hosťovaním v rôznych talkšou sa Sharon Osbourne zviditeľnila práve svojou láskou k plastickej chirurgii. Pred prahom šesťdesiatky si však povedala „Dosť!“, vďaka čomu sa jej okolie nestačí čudovať. Červenovláska je štíhlejšia a prekypuje sviežosťou.

So závideniahodnou vizážou sa Sharon pred pár dňami blysla na nakrúcaní televízneho rozhovoru s moderátorkou Julie Chen. Nahodená v luxusnom kabáte s kvetinovým vzorom vyžarovala spokojnosť a životnú energiu. Predchádzajúce zákroky už síce nemôže vrátiť späť, no podľa vlastných slov s nimi nadobro skoncovala.

„Odkedy som začala chudnúť, dôkladnejšie som skúmala svoje fotky. Na mnohých z nich moja tvár vyzerala plastiková, v určitých uhloch som si povedala, že som zákroky nemala podstupovať, už žiadne ďalšie,“ priznala americká celebrita v otvorenom interview, pričom varovala najmä pred silikónovými implantátmi v poprsí. A čomu vlastne vďačí za o poznanie štíhlejšiu figúru? „Zhodila som 13 kíl Atkinsonovou diétou. V najbližšom čase chcem schudnúť ďalšie tri,“ dušovala sa v inom rozhovore ešte v novembri. Odvtedy ubehol už nejaký ten mesiac a Sharon vyzerá čoraz lepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu