Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas STV počas spomienky na Demitru: Komentátorovi už-už vykĺzol vulgarizmus!

Majka Demitrová pri Uvedení jej manžela Pavla Demitru do hokejovej Siene slávy.
Majka Demitrová pri Uvedení jej manžela Pavla Demitru do hokejovej Siene slávy. (Zdroj: STV)

BRATISLAVA – Verejnoprávna televízia sa poriadne strápnila. Počas piatkového uvedenia hokejovej legendy Pavla Demitru (†36) do Siene slávy slovenského hokeja totiž v STV pozabudli, že mikrofón komentátora Ľuboša Hlavenu nie je vypnutý. V živom prenose sa tak diváci dozvedeli viac zo zákulisia televízie.

Ponosy ostrieľaného komentátora na technické zvládnutie či skôr nezvládnutie prenosu zo Zimného štadióna Ondreja Nepelu sa nedali prehliadnuť.

V čase, keď veľká časť slovenského národa so zovretým hrdlom sledovala, ako manželka Pavla Demitru Majka so slzami na krajíčku symbolicky prevzala dres s číslom 38, certifikát a kyticu červených ruží, sa zrazu do ticha ozvalo: „Kto to vymyslel, že jeden kameraman na dve kamery toto? Celý úvod bol doje...!“ V réžii sa zrejme stihli včas spamätať a vulgarizmus z úst Hlavenu v priamom prenose našťastie nenechali doznieť.

Udalosť sprevádzala aj ďalšia technická chyba. Počas vystúpenia Nely Pociskovej so skladbou Len kým ťa mám z muzikálu Ôsmy svetadiel, ktorý mal premiéru 7. septembra 2011 – práve v deň tragickej havárie lietadla, v ktorom sedel Pavol Demitra spolu so svojimi spoluhráčmi z ruského Lokomotiv Jaroslavľ – na chvíľu vypadol zvuk.

Prešľap športového komentátora si vypočujete v 4. minúte a 43. sekunde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu