Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trapas političky: Tupo čumela na kolegu, ktorý omdlel v priamom prenose!

Mirabellová len nečinne sedí a zíza na Sheikha Zobraziť galériu (2)
Mirabellová len nečinne sedí a zíza na Sheikha (Zdroj: YouTube)

SYDNE - Nie každý človek sa dokáže zachovať duchaprítomne a pomôcť druhému, keď to potrebuje. Chladnú hlavu sa očividne nepodarilo zachovať istej austrálskej poslankyni, keď sa len mlčky prizerala kolegovi, ktorý omdlel počas živého vysielania v televízii.

Sophia Mirabellová sa účastnila televíznej debaty o zavedení uhlíkovej dane, keď lídrovi aktivistickej organizácie GetUp Simon Sheikh z ničoho nič padla hlava na stôl. Namiesto toho, aby mu liberálna poslankyňa pomohla, len sa na neho zhnusene pozerala.

Záujem prejavil aspoň minister pre klimatické zmeny Greg Combet, ktorý mal práve slovo. "Nie som si istý, čo to Simon robí. Je v poriadku? Myslím, že nie je. Nie. Simon nie je v poriadku," povedal do kamier.

Sheikhovi vzápätí pribehli na pomoc členovia televízneho štábu a všetci účastníci diskusie okrem Mirabellovej, ktorá sa stále len nechápavo prizerala, čo sa to deje. Za svoju nečinnosť si vyslúžila vlnu kritiky na sociálnych sieťach. "Je hrozné vidieť, ako sa Simonovi urobilo zle, ale ešte horšie je sledovať, ako na neho tá ženská ľahostajne čumí. Keby sa niekedy urobilo zle mne, dúfam, že nebude nablízku," napísal jeden z užívateľov.

Simonovi pomáhajú členovia štábu
Zobraziť galériu (2)
Simonovi pomáhajú členovia štábu  (Zdroj: YouTube)

Hovorkyňa poslankyne neskôr uviedla, že Mirabellová bola v šoku. Dnes vyšlo najavo, že politik omdlel od vyčerpania po tom, čo sa zotavoval z ťažkej chrípky. Informoval o tom portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu