Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvé vyraďovanie na Farme s nováčikmi: Vyžral si to Mrva aj Hambalko!

Tomáš Mrva vyradil Juraja Hambalka (vpravo). Zobraziť galériu (4)
Tomáš Mrva vyradil Juraja Hambalka (vpravo).

BRATISLAVA - Nevydržal dlho! Počas piatkového nominovania do duelu si farmári zvolili starého obyvateľa statku Tomáša Mrvu (24). Ako jediného ho spomedzi zabehnutých účastníkov označil Roland Sedláček (31), čím zachránil Gabrielu Bullovú pred súbojom. Trnavčan si následne vybral do merania vzájomných síl čerstvého statkára Juraja Hambalka (29). Ostrieľaný mladík mal však navrch - domov poslal finalistu s dredmi.

Dva tábory proti sebe! V pondelok sa na Farme objavili noví súťažiaci, čo samozrejme staré osadenstvo nepotešilo. Bolo teda pravdepodobné, že pri nomináciách do duelu pôjdu proti sebe. To sa potvrdilo, keď väčšina pôvodných obyvateľov označila na odstrel Gabrielu Bullovú.

Nováčikovia sa zas spikli proti Tomášovi Mrvovi, ktorý spolu s krupierkou vykonával tento týždeň úlohu sluhov. Proti nemu sa však nečakane postavil aj Roland Sedláček, a tak mal futbalista dilemu, koho si vziať za súpera. Nakoniec ale voľba padla na Juraja Hambalka.

Ten si zvolil disciplíny, no Tomáša sa mu poraziť nepodarilo. Ostrieľaný mladík dominoval vo vedomostnom dueli a aj pílenie dreva stihol skôr. „Je lepší,” uznal Juraj po svojom vyradení. Pri odchode sa však dostal ešte do menšieho konfliktu s Radomírom.

Spirengovi sa totiž nepozdávalo objatie. Vraj nebolo úprimné. „Jeho správanie na Farme sa mi nepáčilo,” odôvodnil svoj odstup od kolegu Hambalko. Oveľa horší vzťah však mal s Adamom Kováčom, ktorému nezabudol adresovať štipľavé slová v liste na rozlúčku. „Možno by stačilo vymeniť tú aroganciu a primitívne správanie za trochu snahy a slušného správania. Ale je to tvoj život a myslím, že ťa ešte prefacká,” napísal mladíkovi. Viac z jeho slov odznie v pondelkovej časti. 

Ak sa chcete dozvedieť zákulisné informácie zo statku, určite si nenechajte ujsť online rozhovor s Jurajom Hambalkom. Ten príde do topiek v pondelok o 09:00. Viac informácií TU!

Tip: Vyberte si svoju obľúbenú šou na dnešný večer! Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu