Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bolesť farmára Adama: Nikola, pozri, čo si spôsobila!

Nikola Komorová si slobodu naplno užíva, Adam Kováč sa na stále trápi na farme. Zobraziť galériu (8)
Nikola Komorová si slobodu naplno užíva, Adam Kováč sa na stále trápi na farme.

BRATISLAVA – Zničený a užialený! Zatiaľ čo sa Adam Kováč (23) ešte stále trápi v markizáckej súťaži Farma, jeho láska Nikola Komorová (20) si už naplno užíva slobodu a bujaré žúry. Rodák z Bratislavy sa netají tým, že silikónovej tmavovláske príliš nedôveruje. Pochybnosti o tom, či mu je "vonku" verná, ho poriadne zožierajú. Dokonca až tak, že pred celým Slovenskom priznáva citové útrapy.

Srdcervúce vyznanie! Adamovi Kováčovi stačil jediný týždeň na to, aby sa bláznivo zamiloval do Nikoly Komorovej. S ňou prežíval priamo pred televíznymi kamerami lásku ako z romantického filmu. Chvíľky plné nežností ale skončili vo chvíli, keď sa tmavovláska rozhodla súťaž dobrovoľne opustiť. No fotomodelka aktov poplietla mladému manažérovi hlavu tak, že chvíle bez nej mu spôsobujú obrovské muky.

„Nika, myslím na teba každý deň, každý jeden boží deň. Už ma to tu prestáva baviť. Neviem, čo si mám myslieť, som celý sklamaný,“ poznamenal do kamier Adam so smútkom v hlase. Z jeho slov je zrejmé, že o Nikolinej láske k nemu má veľké pochybnosti. „Už teraz som strašne zvedavý, čo bude vonku. Či niečo z toho, čo som tu našiel, ma nájde aj tam. Neviem, ako to povedať, ale jednoducho som prišiel na to, že som bol asi naivný opäť raz,“ dodal sklamaný farmár. Obrovské pochybnosti v ňom určite vyvolali aj noví farmári, ktorí mu do postele hodili jelenie parohy, ako keby mu chceli naznačiť, že ho Komorová podvádza.

S Nikolou sme sa v súvislosti s farmárovým smutným odkazom usilovali spojiť. Oba telefóny však má už niekoľko dní vypnuté. V nedávnom online rozhovore ale čitateľov skalopevne presviedčala o tom, že si na Adama počká. „Určite ho mám veľmi rada a strašne sa na neho teším. Dokonca som mu na farmu poslala list, v ktorom som mu to všetko vysvetlila,“ tvrdila vtedy tmavovláska.

Jej správanie však svedčí o opaku. Od svojho príchodu domov si totiž silikónka naplno užíva to, že je centrom pozornosti. Bujaro sa zabávala napríklad na narodeninovej oslave playmate Andrey Járovej a taktiež na divokej párty súťažiacich z Hotela Paradise. Pri pohľade na to, ako si nočné záťahy vychutnávala, by jej ale málokto uveril, že jej Adam chýba.

Tip: Pozriete si večer Farmu ale radšej dobrý film? Rpzhodnite sa na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu