Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálna premena speváčky z Hlasu: Z bacuľky sexica v mini!

Kateřina Petráňová sa v priebehu roka zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (10)
Kateřina Petráňová sa v priebehu roka zmenila na nepoznanie.

PRAHA – Zhodila a opeknela! Kateřina Petráňová (24) patrí v speváckej šou Hlas Česko Slovenska k súťažiacim, ktorí podstúpili výraznejšiu zmenu imidžu. Kaderníci sa pohrali s jej účesom a stylisti ju navliekli do krátkych minišiat. Zhruba pred rokom by si však tmavovláska takýto sexi outfit určite nemohla dovoliť. Vážila totiž o 17 kilogramov viac.

Počas druhého živého prenosu súťaže Hlas Česko Slovenska sa na pódiu predviedla aj Kateřina Petráňová. Tá bola pochválená nielen za svoj spevácky výkon, ale aj za zmenený imidž. Komplimentmi nešetrila ani Dara Rolins. „Chcem ti povedať, že vyzeráš božsky, strašne ti to svedčí,“ rozplývala sa nad tmavovláskiným zjavom pop diva.

Ako rodáčka z Prahy v nadväznosti na to prezradila,  pred rokom mala jej štíhla postava úplne iné rozmery. „Ja som sa trošku scvrkla o 17 kíl. Je to trošku moc teda,“ povedala k tomu Kateřina. Niet pochýb, že táto zmena jej výrazne prospela. Na záberoch z jej súkromia, ktoré vznikli zhruba pred dvanástimi mesiacmi, si Petráňová pospevuje odetá v neforemných teplákoch. Tie maskovali nejaké tie kilá navyše. Vďaka neupravenému vzhľadu a bucľatým líčkam by tak v nej sexi tmavovlásku spoznal asi málokto.

Kateřina v rozhovore pre český portál Blesk.cz prezradila, že za vyššiu hmotnosť mohlo v jej prípade užívanie antikoncepcie. „Pribrala som asi 10 kíl za mesiac. Nakoniec som tabletky vysadila, ale nabraté kilá zo začiatku dole nešli,“ posťažovala si tmavovláska.

Za redukciu hmotnosti vďačí napokon problémom so zubami. „Mala som ich zapálené a musela som ísť na čistenie kanálikov. Aj tak sa mi však kazili. Od tej doby som jedla skôr striedme alebo kašovité jedlá. Teraz už je to celkom v pohode. Zubárske kreslo ale nechcem ani vidieť,“ uzavrela so smiechom nádejná speváčka. Tej k schudnutiu okrem upravenej stravy dopomohol aj pravidelný pohyb.    

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu