Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Preboha! Toto je Bagová z Hlasu? Úplne hrozná v SuperStar!

Ivanna Bagová sa od čias SuperStar zmenila. K lepšiemu. Zobraziť galériu (9)
Ivanna Bagová sa od čias SuperStar zmenila. K lepšiemu.

BRATISLAVA - To snáď ani nie je ona! Ivanna Bagová (18) stihla za dva a pol roka dospieť v krásnu slečnu. V prvej Česko Slovenskej SuperStar ešte predstúpila pred porotu s neforemným účesom a bucľatými líčkami. Navyše, ani jej spev nebol práve najočarujúcejší. Porotcovia ju vtedy nekompromisne poslali domov už na kastingu. A teraz je z nej hviezda Hlasu Česko Slovenska!

Úplne iná! V nedeľu sa v rámci tímu Michala Davida predvedie v Hlase Česko Slovenska aj Ivanna Bagová z Topoľčian. Blondínku získal kouč vo výbere naslepo až po tvrdom boji s ostatnými kolegami. Slovenkin hlas chcel totiž každý z nich.

Je preto až na neuverenie, že v Česko Slovenskej SuperStar sa Ivanne viedlo úplne inak. Bucľaté dievčatko pôsobilo ešte dosť pojašene a nevyzeralo ako budúca hviezda šoubiznisu. Ani spevácky výkon tomu nenasvedčoval. „Toto bol pre mňa texaský masaker motorovou pílou. Ty tak tlačíš na pílu, že aj keď máš celkom slušný hlas, tak počúvať sa to nedá,” odpísal ju Ondřej Hejma. Ostatní porotcovia s ním súhlasili. Prikyvovala mu vtedy aj Dara Rolins, ktorá však bola teraz Ivannou úplne nadšená.

Mladá speváčka vníma neúspech spred dvoch rokov ako dobrú lekciu do života. „SuperStar ma istým spôsobom posilnila. Vtedy som bola neskúsená, teraz viem, čo treba robiť a čo nie. Cítila som, že teraz je ten správny čas ísť opäť skúsiť šťastie,” povedala nám k svojim diametrálne rozdielnym vystúpeniam v dvoch súťažiach Bagová.

Vidno, že čas jej naozaj pomohol. Naučila sa správne techniky v speve, trochu dospela a najnovšie aj dosť radikálne zmenila imidž. „Som zvyknutá na dlhé vlasy, ale mamina je kaderníčka a ostrihala ma. Teraz v Hlase mi to ešte viac skrátili. Veľa sa už s tými vlasmi nedá robiť, ale som spokojná,” okomentovala svoju premenu Ivanna, ktorá je momentálne nezadaná. Zatiaľ...

Tip: Pozriete si večer Hlas alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa tv programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu