Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dokaličená Ivanková z Dievčaťa za milión: Dve kruté rany osudu!

Katarína Ivanková sa v stredu ešte nachádzala v nemocnici. Zobraziť galériu (7)
Katarína Ivanková sa v stredu ešte nachádzala v nemocnici.

BRATISLAVA - Naozaj zlý deň! Ako sme vás včera na topkách informovali, Katarínu Ivankovú (29) známu zo šou Dievča za milión pred týždňom zrazilo na priechode pre chodcov auto. Nevšimla si, že bola na semafore červená a vpálilo do nej vozidlo. Skončila v nemocnici s prasknutou lebkou a zranenou nohou. To však nebola jediná nepríjemnosť, ktorú si pre ňu v ten deň osud prichystal.

Topky.sk včera priniesli informáciu, že Katarína Ivanková leží v bratislavskej nemocnici s prasknutou lebkou. Minulý týždeň v stredu ju totiž na priechode pod bratislavským Novým mostom zrazilo auto. Finalistka súťaže Dievča za milión nám potvrdila, že nedávala pozor. „Bola som zamyslená, riešila som v hlave istý problém,” priznala.

Nám sa podarilo zistiť, čo tmavovlásku vykoľajilo tak, že nevenovala pozornosť premávke. Osud sa s ňou zahral dosť kruto. Len krátko pred nehodou sa totiž dozvedela, že prišla o prácu. „Divadlo Nová scéna prepustilo niekoľko ľudí a Katka bola medzi nimi,” tvrdí náš zdroj.

Herečka preto zrejme rozmýšľala o tom, či sa bez tohto stáleho džobu dokáže uživiť. Kvôli pochmúrnym myšlienkam sa jej však takmer úplne zmenil život. Podľa neurológa mala veľké šťastie, že si z nehody neodniesla vážnejšie následky. Nechcela by som sa prispôsobovať novému životu, robiť niečo iné,” povedala nám herečka, speváčka a tanečnica.

Nakoniec teda mala šťastie v nešťastí. Prasknutá lebka sa Ivankovej bude hojiť asi mesiac a nejakú dobu budú pretrvávať aj závrate a zmeny tlaku. Nezaznamenala však žiadne poruchy pamäti, a tak sa bude môcť po zotavení naďalej venovať svojej profesii. Po vyhadzove z divadla jej stále zostali kabaretné vystúpenia, spievanie s kapelou a občas nejaký dabing.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu