Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herečku Ivankovú z Dievčaťa za milión zrazilo auto: Hlavou rozmlátila sklo!

Sexi herečka Katka Ivanková sa momentálne zostavuje po nepríjemnej nehode. Zobraziť galériu (5)
Sexi herečka Katka Ivanková sa momentálne zostavuje po nepríjemnej nehode.

BRATISLAVA - Tvrdý dopad! Herečka Katarína Ivanková (29) sa minulý týždeň stala účastníčkou dopravnej nehody. Na priechode pre chodcov ju nabralo auto. Pri nehode prerazila hlavou čelné sklo. Chyba však bola na strane sympatickej tmavovlásky - údajne išla na červenú.

Poriadna príučka! Katarína Ivanková si pri najbližšom prechádzaní cez cestu bude dávať určite väčší pozor. Sympatická herečka bola totiž minulú stredu pod Novým mostom účastníčkou dopravnej nehody. „Išla cez priechod, ale bohužiaľ na červenú,” tvrdí náš zdroj. Samotná tmavovláska nám potvrdila, že nedávala pozor. „Bola som zamyslená, riešila som v hlave istý problém,” priblížila nám príčinu nehody.

Trestom pre účastníčku dávnej šou Dievča za milión bola zrážka s osobným vozidlom. To ju nabralo tak, že hlavou rozmlátila čelné sklo. „Zachytilo mi ľavé lýtko, vyhodilo ma na auto, zadnou časťou hlavy som narazila na sklo a rozbila som ho,” prezradila nám herečka. Tento incident si vyžiadal tmavovláskinu hospitalizáciu vo Vojenskej nemocnici, kde sa stále nachádza na pozorovaní.

Katarína má prasknutú lebku a zranila si aj nohu. „Keby nebola v takej dobrej fyzickej kondícii, mohlo to dopadnúť aj horšie,” prezradil nám informátor. Tmavovláska má bolesti hlavy, závrate a problémy s tlakom. „Ďakujem Bohu, že to nie je nič katastrofálne, že som pri plnom vedomí a nemám žiadne výpadky. Nechcela by som sa prispôsobovať novému životu, robiť niečo iné,” priznala nám herečka.

Ako sme sa dozvedeli, bude trvať asi mesiac, kým sa jej hlava ako-tak zahojí. „Pán neurológ povedal, že mám tvrdú palicu, že sa stal zázrak, ako som obišla. Ale podľa mňa je ešte skoro takto hovoriť,” tvrdí Ivanková. Zatiaľ absolvovala niekoľko CT vyšetrení, dostáva injekcie proti krvným zrazeninám aj antibiotiká. Dúfa však, že na veľkonočné sviatky už bude doma.

Kto je Katarína Ivanková

Tmavovláska skúšala preraziť v šoubiznise pomocou televíznej šou Dievča za milión. Bola jednou z najvýraznejších súťažiacich. Momentálne je členkou divadla Nová Scéna, kde účinkuje v siedmich predstaveniach. Má skúsenosti s dabingom a spieva s kapelou. V kabaretnom zoskupení Sense pridáva k herectvu a spevu aj tanec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu