Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Oscarová herečka po 40-tke: Aha, ako zažiarila na titulke – aj bez retuše!

Cate Blanchett ani v zrelom veku žiadnu retuš nepotrebuje. Zobraziť galériu (9)
Cate Blanchett ani v zrelom veku žiadnu retuš nepotrebuje. (Zdroj: Intelligent Life)

LOS ANGELES – Prirodzenosť vpred! V časoch, keď Hollywoodu vládne tvrdý diktát večnej mladosti a plastických operácií, má fotografia bez zbytočných grafických úprav cenu zlata. O takúto senzáciu sa naposledy postarala Cate Blanchett (42). V zrelom veku sa totiž rozhodne nemá za čo hanbiť, práve naopak. Aj bez retuše vyzerá priam úchvatne.

Klobúk dole! Minimálne takúto poklonu by si zaslúžila austrálska herečka Cate Blanchett, ktorá svoju tvár naservírovala fanúšikom v takej podobe, ako skutočne vyzerá. Líčenie jej síce nechýba, titulnú stranu najnovšieho vydania magazínu Intelligent Life však v grafickom programe upraviť nenechala. Pridala sa tak do klubu výnimiek, ktorých originálne fotografie svedčia o čaru prirodzeného starnutia. Práve to pristane aj samotným celebritám ďaleko viac než drahé omladzujúce procedúry.

Drobné vrásky okolo úst a očí, voľným okom viditeľné póry i jemnučké chĺpky ako na broskynke – to všetko v blondínkinom prípade mejkap zakryť nedokázal. Cate však zúfať nemusí, práve naopak. Na rozdiel od svojich  vyumelkovaných kolegýň má totiž imidž skutočnej ženy, ktorej hĺbka pohľadu je priam magická.

Zámerom, ktorý tvorcovia spomínaného magazínu na kráske od protinožcov uskutočnili, sa netají ani samotný editor Tim de Lisle: „Vyzerá tak, akou v skutočnosti je – 42-ročná žena, ktorá dni trávi v kancelárii, večery na javisku a po zvyšok času dohliada na svoje tri malé deti.“ A treba uznať, že tieto úlohy Cate zvláda bravúrne. Kruhy pod očami či iné nedokonalosti by v jej prípade graficky upravovať ani nebolo treba.

Tip: Vyložte si nohy a pozrite si niečo dobré v televízii. TV program na dnešný deň nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu