Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Demi Moore vyretušovaná na nepoznanie: Jej reálna tvár už nie je v kurze?!

Demi Moore v novej reklamnej kampani upravili na úplne inú ženu. Zobraziť galériu (8)
Demi Moore v novej reklamnej kampani upravili na úplne inú ženu. (Zdroj: Helena Rubinstein)

LOS ANGELES – Spravili z nej celkom inú ženu! Láska ku kozmetickým zákrokom a výrazná retuš sprevádza život Demi Moore (49) už niekoľko rokov. Čerstvá reklamná kampaň, ktorej prepožičala svoju tvár, však zrejme prekvapí aj samotnú herečku. Tvorcovia z nej totiž vyrobili vyumelkovanú mladicu s celkom odlišnými črtami.

So skutočnosťou nemá absolútne nič spoločné! Reč je o najnovšom reklamnom prírastku medzinárodnej kozmetickej značky Helena Rubinstein. Tá si za svoju tvár už po niekoľký krát zvolila hollywoodsku ikonu Demi Moore. Za šťastné však toto spojenie považovať rozhodne nemožno. Takmer 50-ročná hviezda vyzerá na oficiálnych obrázkoch o polovicu mladšie. A takmer vôbec sa na seba nepodobá.

Grafické úpravy sa tentoraz nedotkli len dokonalého vyhladenia pokožky. Samozrejmosťou je absencia vrások a zjednotenie vypnutej pleti, no tam sa šokujúca počítačová premena len začína. Herečkina tvár totiž na vyretušovaných záberoch pôsobí pretiahnutejšie a s ešte výraznejšími lícnymi kosťami, než aké má Demi v skutočnosti. Dokonca aj jej prirodzené orieškovohnedé oči na výsledných fotkách nahradil svetlozelený odtieň.

Práca profesionálneho grafika vyznieva o to menej vierohodne, že Demi si v uplynulých týždňoch prešla mimoriadne ťažkým obdobím. Po škandalóznom rozchode so záletníckym manželom rapídne schudla a nervovo sa zrútila. Krok kozmetickej spoločnosti je tak zrejme varovným signálom, že exmanželka Brucea Willisa by sa mala dať čo najskôr do poriadku. S vyziabnutou postavou a strhanou tvárou totiž môže na lukratívne ponuky kozmetických firiem zabudnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu