Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jennifer Lopez zvádza novou vôňou: Úplne nahá a naolejovaná!

Jennifer Lopez láka ku kúpe parfumu obnaženým telom. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Lopez láka ku kúpe parfumu obnaženým telom. (Zdroj: Glowing by J-Lo)

LOS ANGELES – Tomu sa hovorí poriadny závan sexepílu! Ak má niektorá celebrita biznis parfumov v malíčku, rozhodne je to Jennifer Lopez (42). Tá totiž prichádza na trh už s 18. vôňou v poradí. Ostych však tentoraz odložila bokom. Ukázala sa tak, ako ju príroda stvorila – bez jediného kúska oblečenia.

Odhodila zábrany! Hoci J-Lo povesť puritánky nikdy doteraz ani nemala, kvôli zbrusu novej reklamnej kampani fanúšikom veľa priestoru na fantáziu nenechala. Intímne partie má síce rafinovane zakryté, šťavnatý podtón obrázku by však popierala márne. Erotický nádych vyvoláva najmä jej lesklá pokožka a vlhké vlasy. S naolejovaným telom pripomína bohyňu zvádzania v najlepších rokoch.

Pikantný záber sa viaže s parfumom Glowing, ktorý samotná hviezda popisuje ako vylepšenú vôňu Glow z roku 2002: „Glowing je taká čistá vôňa. Je tým, čím som vždy bola. Mám rada závan mydla a čistoty. Toto má veľmi lesnatý nádych, čiže to nie je to, čo som vytvorila pred desiatimi rokmi, je v tom istá evolúcia.“ Či si však nájde miesto v kozmetickej taške spokojných žien, je zatiaľ otázne. Zákazníčky sa totiž sťažujú, že Jennifer to s retušou poriadne prehnala.

Aj keď je hudobná diva po 40-ke v závideniahodnej forme, na čerstvých plagátoch pôsobí o polovicu mladšie. Do úzadia potlačila aj svoje typické krivky, na ktorých si vybudovala kariéru. Štíhlym telom upraveným v grafickom programe by pokojne mohla konkurovať vychyteným modelkám. O tom, či takýto okatý zásah retušérov oslovil práve vás, môžete hlasovať v ankete pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu