Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Madonna láka na nový singel: Bujnými vnadami v sado-maso podprsenke!

Madonna sa na obálke nového singla premenila na sexi dračicu v najlepších rokoch. Zobraziť galériu (10)
Madonna sa na obálke nového singla premenila na sexi dračicu v najlepších rokoch. (Zdroj: Girl Gone Bad)

LOS ANGELES – Opäť stratila súdnosť! Niet pochýb o tom, že Madonna (53) je duchom mladšia než speváčky, od ktorých ju delí celá generácia. Avšak štylizovať sa do úlohy hudobnej sexbomby aj s 50-tkou na krku, to už je naozaj na zamyslenie. Na takúto vzrušujúcu dominu v skutočnosti rozhodne nemá.

Prepískla to! Hoci kráľovná popu na svojom tele tvrdo drie v posilňovni celé hodiny, plynutie času zastaviť jednoducho nedokáže. To si však sama, bohužiaľ, zatiaľ uvedomiť odmieta. Aj napriek zrelému veku sa tak pasuje do polohy sexice v najlepších rokoch. Neváha sa pretŕčať v spodnej bielizni a pred objektívom znázorňovať poriadne erotické dusno.

V odvážnom štýle Madonnna vyšla s kožou na trh aj v spojitosti so svojím najnovším singlom. Ten nesie príznačný názov Girl Gone Wild a zdobí ho záber speváčky ako vystrihnutej zo striptérskeho klubu. Okrem vypracovaného bruška totiž vystavila na obdiv aj kyprejšie vnady. Tie doslova „spútala“ v lascívnej podprsenke v tvare trojuholníkov.

Aj vďaka retuši a promo fotografiám sršiacim sexepílom má Madonna sebavedomia na rozdávanie. Posledným turné si totiž polepšila o 408 miliónov dolárov, čo je doteraz najviac v kariére sólo umelca. Očakáva sa preto, že podobný úspech zožne aj v blízkej budúcnosti. Na šnúru, ktorú odštartuje už v máji, lákala fanúšikov v nedávnom rozhovore: „Ľudia míňajú 300 dolárov na hlúposti celý čas, napríklad kabelky. Takže pracujte celý rok, dajte dokopy peniaze a príďte na moju šou. Stojím za to.“ Žeby takto nepriamo naznačila cenu lístka?

V rámci európskeho turné sa Madonna najbližšie k Slovensku predstaví 29. júla vo Viedni. Prečítajte si viac!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu