Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hviezda Beverly Hills 90210 po 18 rokoch: Veď tá sa vôbec nezmenila!

Tiffani Thiessen aj pred štyridsiatkou vyzerá ako za mlada. Zobraziť galériu (6)
Tiffani Thiessen aj pred štyridsiatkou vyzerá ako za mlada. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Starnutie sa jej netýka? Odkedy sa Tiffani Thiessen (38) po prvýkrát objavila v populárnom tínedžerskom seriáli, uplynuli už takmer dve desiatky rokov. Jej okrúhlu tváričku a ženské krivky by ste však poľahky spoznali aj dnes. Krásna brunetka totiž vyzerá stále rovnako.

Objavila recept na večnú mladosť? Pri pohľade na Tiffani Thiessen sa dá len ťažko uveriť, že jej pomaly ťahá na štyridsiatku. Herečka sa do povedomia slovenského diváka dostala najmä ako mrcha Valerie Malone v úspešnom televíznom projekte Beverly Hills 90210. V ňom hviezdila v období 90. rokov (1994 – 2000) a na rozdiel od svojich kolegýň nijakou drastickou zmenou neprešla. Aj napriek čoraz vyššiemu veku totiž pôsobí sviežo a mimoriadne dievčensky.

V závideniahodnej forme sa Tiffani objavila na nedávnej spoločenskej akcii v západnom Hollywoode. V čiernych koktejlových minišatách vystavila na obdiv popôrodné krivky, ktoré podčiarkla lodičkami s otvorenou špičkou z dielne Louboutin. Herečka medzi vychudnuté dámy nikdy nepatrila a chudnúť sa nechystá ani v najbližšom období. Má na to živý a roztomilý dôvod navyše.

„Moje dieťa so mnou chodí všade. Je na moje boky v týchto dňoch poriadne naviazaná, tak tomu bolo od prvého dňa,“ prezradila na margo svojej jeden a polročnej dcérky Harper. Tá svoju úspešnú mamu sprevádza aj na nakrúcaní seriálu White Collar, v ktorom Tiffani účinkuje. Patrí totiž k hŕstke prominentných ratolestí, ktoré sú kŕmené materským mliekom. „Harper aj moja mama, ktorá mi minulý rok veľmi pomáhala po návrate po pôrode, chodievali so mnou na pľac každý deň. Stále totiž kojím,“ vysvetlila hrdá mamička. Zdá sa teda, že skĺbiť prácu s rodičovskými povinnosťami jej nerobí najmenší problém.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu