Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tiffani Thiessen z Beverly Hills má 40... A sexi telo v plavkách!

Tiffani Thiessen sa aj po prekročení prahu štyridsiatky môže pochváliť výstavným telom v plavkách. Zobraziť galériu (11)
Tiffani Thiessen sa aj po prekročení prahu štyridsiatky môže pochváliť výstavným telom v plavkách. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Stále tou istou zvodnou cicou! Hoci sa Tiffani Thiessen pred pár dňami zaradila k dámam v zrelom veku, pribúdajúce roky jej na kráse vonkoncom neubrali. Herečka si sko čerstvá štyridsiatnička zapózovala na pláži v červených plavkách. A vďaka úchvatnej postave pôsobila rovnako sexi ako zamladi, veď posúďte sami.

Zreje ako víno! Keď Tiffani Thiessen hviezdila na televíznych obrazovkách prostredníctvom kultového seriálu Beverly Hills 90210, stvárňovala pomerne nevďačnú postavu. Prischla jej síce nálepka vypočítavej potvory Valerie, no v súkromí pôsobí mimoriadne zvodne a sympaticky. Svoje okrúhle jubileum nedávno oslávila v obľúbenom Mexiku, kde si dopriala aj zopár profesionálnych záberov. A v plavkách vyžarovala toľko sexepílu ako pred desaťročiami.

Tiffani si zapózovala na piesočnatej pláži s idylickým pozadím palmových listov a morských vĺn. S koketným úsmevom a rukami vbok nahodila červené plavky, v ktorých by bez mihnutia oka mohla konkurovať kolegyniam z Pobrežnej hliadky. Mimoriadne ženský model totiž lichotil jej nádielke vo výstrihu a zdôraznil herečkine stále štíhle a vyformované nohy.

Pôvabná brunetka sa medzičasom z luxusnej dovolenky vrátila, no tak skoro na ňu určite nezabudne. Spolu s priateľmi totiž zažila mnoho príjemných chvíľ a večerov, ktoré zdokumentovala aj na sociálnej sieti. „Viete, že sa koná párty, keď vám priatelia schovajú topánky,“ znie jeden z jej mnohých príspevkov na Instagrame. V prípade Tiffani však zrejme bude platiť, že štyridsiatka je vlastne len nová tridsiatka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu