Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Miss Anglicka v ohrození života: Kvôli silikónom!

Danielle Lloyd za plastiku poprsia takmer zaplatila životom. Zobraziť galériu (8)
Danielle Lloyd za plastiku poprsia takmer zaplatila životom. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Bujný dekolt si vyberá svoju daň! Niet najmenších pochýb, že umelé poprsie krásnej Danielle Lloyd (28) patrí k najobdivovanejším v celej Británii. Starostlivosť oň však dokáže poriadne skomplikovať život. Nedávna operácia mohla byť pre modelku tou poslednou.

Zostala pripútaná na lôžko! O tom, že čaro plastickej chirurgie má ešte stále mnohé úskalia, sa na vlastnej koži nedávno presvedčila už aj Danielle Lloyd. Tá si totiž naplánovala operáciu, vďaka ktorej jej silikóny mali nadobudnúť nový šmrnc. Namiesto toho však stratila množstvo krvi a ocitla sa v nebezpečenstve. Lekári v jej obehu objavili zrazeninu.

„Transfúzia krvi,“ takýmto odkazom bývalá Miss Anglicko pred pár dňami vydesila svojich nasledovníkov v sieti Twitter. Krátko na to uverejnila fotku samotnej transfúznej súpravy s krvným komponentom. „Jedna stečená, jedna predo mnou. Dúfam, že sa zajtra dostanem domov k svojim detičkám, tak veľmi mi chýbajú,“ vysvetlila v komentári pod záberom. Následne ešte stihla poďakovať fanúšikom za prejavenú podporu a uistila ich, že už je v poriadku.

Prvú dramatickú zmenu veľkosti poprsia Danielle podstúpila ešte v roku 2007, keď si z košíkov AA nechala vymodelovať kypré déčka. Medzitým však na svet priviedla dve ratolesti, čo na tvare jej prsníkov zanechalo stopu: „Chcela by som si dať vnady prerobiť ešte pred svadbou. Sú v dobrej forme, ale kojením sa trochu roztiahli,“ nechala sa počuť ešte v januári. Ostáva len držať palce, aby za túžbu po dokonalom tvare nezaplatila životom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu