Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Polonahá sexica z Let´s Dance: Bojuje o titul Miss Slovensko!

Denisa Krajčovičová sa už predviedla ako tanečnica v Let´s Dance. Zobraziť galériu (13)
Denisa Krajčovičová sa už predviedla ako tanečnica v Let´s Dance.

BRATISLAVA - Medzi finalistkami Miss Slovensko 2012 figuruje aj Denisa Krajčovičová (24). Jej meno síce známe nie je, ale telo určite. Kráska totiž už viac rokov spríjemňovala divákom Let´s Dance reklamné prestávky. V úsporných outfitoch sa vrtela v rytme samby. Pomôže jej to k titulu kráľovnej krásy?!

Má navrch! Denisa Krajčovičová už pri predstavovaní finálovej dvanástky Miss Slovensko 2012 strhla na seba pozornosť. Pred objektívmi kamier a fotoaparátov totiž pôsobila ako sebavedomé dievča, ktoré presne vedelo, ako zapózovať.

Tmavovláska s modelingom síce ešte skúsenosti nemá, no už skoro desať rokov sa venuje tancu. Na verejné vystupovanie je teda zvyknutá. Divákom môže byť známa napríklad z Let´s Dance. „S tanečnou skupinou sme vypĺňali priestor počas prestávok a zabávali publikum,” potvrdila Denisa svoje účinkovanie v šou. 

Na parkete sa viac rokov objavovala v úsporných kostýmoch, a tak jej počas súťaže nebude robiť promenáda v plavkách žiadne problémy. A jej sebaisté vystupovanie by jej mohlo dopomôcť aj k nejakému titulu v rámci Miss. Je to totiž jej posledná šanca nejaký získať. „Mám 24 rokov, čo je horná hranica na prihlásenie sa. Keby som do toho nešla, možno by som to neskôr ľutovala,” povedala nám Krajčovičová s tým, že v minulosti nechcela kvôli súťaži prerušovať štúdium na vysokej škole.

Všetky finalistky súťaže MISS Slovensko nájdete TU!

 

Sledujte TopkyTV: Finalistka Miss Denisa Krajčovičová

Rozhovor 10

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu