Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šok: 11-ročná dcéra Willa Smitha si oholila hlavu!

Len 11-ročná Willow Smith dopriala svojim vlasom poriadnu slobodu - úplne sa ich zbavila. Zobraziť galériu (8)
Len 11-ročná Willow Smith dopriala svojim vlasom poriadnu slobodu - úplne sa ich zbavila. (Zdroj: WhoSay)

LOS ANGELES – Experimentov sa nebojí! Hoci Willow Smith (11) vekovo ešte stále patrí do detského sveta, v hudobnom priemysle jej meno nie je neznámym pojmom. Popularita jej však očividne prerastá cez hlavu. Fanúšikov najnovšie šokovala novým „účesom“ – je úplne bez vlasov!

Tomu sa hovorí radikálna zmena! Aj keď jedenásťročná speváčka počas doterajšej kariéry vyskúšala na svojej hlave kadejaké úpravy, čerstvým počinom zrejme prekvapila aj samotných rodičov. Či Will a Jada Pinkett Smithovci majú zo svojej mladšej ratolesti úprimnú radosť, je v tomto prípade naozaj na zamyslenie. Veď ich jediná dcéra momentálne vyzerá ako chlapec!

Dlhé vrkôčiky, hlava vyholená na polovicu alebo číro v štýle mohawk – to všetko Willow doteraz predvádzala na hlave, keď sa ocitla v centre pozornosti fotografov. Na serveri WhoSay, ktorý predstavuje akúsi sociálnu sieť pre osobnosti zo šoubiznisu, však zverejnila veľavravnú fotografiu jej vlastných predstáv o trendy účese. Komentár síce chýba, no zo záberov je celkom jasné, že školáčka si od upravovania vlasov dáva istý čas pauzu.

Na spomínanej stránke Willow okrem aktuálneho imidžu ukázala aj svoju najväčšiu vášeň. Početné zábery zo štúdia i samotné zlaté cvičky svedčia o tom, že hviezdička prepadla baletu. Či ale s holou hlavou bude vyzerať na scéne dostatočne  pôvabne, je otázne.

Tip: Pozrite si filmy s Willom Smithom. Kompletný TV program nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu