Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drastická zmena manželky Willa Smitha: Preboha, veď vyzerá ako chlap!

Jada Pinkett Smith radikálne zmenila účes a prišla o všetok ženský pôvab. Zobraziť galériu (10)
Jada Pinkett Smith radikálne zmenila účes a prišla o všetok ženský pôvab. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Šliapla vedľa! Hoci v odvážnych účesoch sa doteraz vyžívala predovšetkým jej dcéra Willow, po netradičnej kreácii na hlave najnovšie siahla už aj Jada Pinkett Smith (42). Tej sa zrejme dlhé kučery zunovali, a preto sa rozhodla pre úpravu nenáročnú na údržbu. S jej lokňami sa však vytratil aj všetok ženský šarm.

Radikálna zmena! O manželke populárneho herca Willa Smitha je známe, že si udržiava extrémne štíhlu figúru a dbá o to, aby jej nechýbalo vyrysované svalstvo na celom tele. Medzi hviezdami červeného koberca síce vždy pôsobila vychudnuto, no dlhé pramene jej pridávali punc elegancie. Ten je nateraz minulosťou, nakoľko Jada v kaderníckom kresle podstúpila vlasovú premenu. S novým účesom sa včera predviedla na letisku, kde si ju paparazzi takmer pomýlili s chlapom.

Herečka si cez príletovú halu vykračovala s vyholenými spánkovými časťami hlavy, pričom vlasy na temene mala poskrúcané a zapletené do akýchsi „dredov“. V kombinácii s jej výraznými lícnymi kosťami by v nej ženskú celebritu zrejme spoznal iba málokto. Jada sa však o nový imidž podelila aj prostredníctvom Facebooku, kde zverejnila fotku, na ktorej pózuje s manželom. Usmiaty Will vyzerá spokojne a zrejme mu odvážny účes polovičky veľmi neprekáža.

Jada sa spolu s dcérou tento týždeň vrátila z francúzskej metropoly, kde si vychutnávala spoluprácu s renomovaným návrhárom módneho domu Chanel. „Sme v Paríži! Willow celý deň fotí s Karlom Lagerfeldom v jeho štúdiu. Veľkolepé!“ nadchýnala sa hrdá mama v príspevku na Twitteri. Neskôr doplnila, že práca fotografov trvala celý deň, dizajnér je úžasný a dámy Smithové na svoj magický deň nikdy nezabudnú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu