Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Akoby mu z oka vypadol: Syn Willa Smitha je otcovou kópiou už v 14-ich!

Jaden Smith už ako tínedžer kráča v šľapajách otca Willa. Zobraziť galériu (9)
Jaden Smith už ako tínedžer kráča v šľapajách otca Willa. (Zdroj: Columbia Pictures)

LOS ANGELES – Neuveriteľná podoba! Hollywoodsky fešák Will Smith (42) bol v živote obdarovaný nielen závideniahodnou hereckou kariérou, ale tiež dvomi talentovanými ratolesťami. Veľkú radosť mu momentálne robí syn Jaden (14), ktorý zdedil nielen jeho črty tváre, ale tiež umelecké ambície.

Podobajú sa ako vajce vajcu! Vo svete kinematografie sa nájde značné množstvo hercov, ktorí túžia stretnúť sa na jednom pľaci práve so svojimi potomkami. Willovi Smithovi tento sen naposledy splnil indický producent, scenárista a režisér M. Night Shyamalan, ktorý mal pod palcom nakrúcanie sci-fi snímky Earth After. Chlapci Smithovci sa v nej stretávajú v hlavných úlohách v rovnakom vzťahu ako v skutočnom živote – v roli otca a syna.

Futuristická snímka zachytáva dej na planéte Zem v postapokalyptickom období, čiže o tisícky rokov, kedy ju ľudstvo nadobro opustí. Čokoládový tínedžer Kitai preberá na svoje plecia hlavné herecké bremeno, no fanúšikom rozhodne má čo ponúknuť. Už ako 14-ročný sa totiž môže pochváliť nielen vizážou, ale aj mimikou svojho veľkého tútora Willa.

Zaujímavosťou je, že v prominentnej rodine ide už o druhú snímku, v ktorej mladí páni bok po boku stvárnili otca so synom. V roku 2006 si spolu zahrali v dráme Šťastie na dosah. Tá Willovi vyniesla nomináciu na cennú sošku Oscara a mnohé ďalšie ocenenia. Tentoraz sa však karta obrátila a úlovky do vitrínky môže za svoj výkon očakávať práve Jaden.

Napriek tomu, že školák má na lásku ešte stále čas, už teraz sa obzerá sa kráskami z brandže. Vo svojich ľúbostných ambíciách pritom mieri poriadne vysoko. V kuloároch sa totiž šušká, že sa zapozeral do sladkej 17-tky z klanu Kardashian. Vychádzajúca modelingová hviezda Kendall Jenner mu učarovala na jej vlastnej narodeninovej párty. „Jaden je beznádejne zahľadený do Kendall napriek ich vekovému rozdielu a faktu, že Kendall je od neho vyššia,“ prezradil očitý svedok. Z tejto jednostrannej chémie sa však s najvyššou pravdepodobnosťou nový párik nezrodí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu