Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bratislavský kasting do Miss: Vychudnuté na kosť i bacuľky!

Na bratislavskom kastingu do Miss Slovensko sa objavili plnoštíhle i príliš vychudnuté dievčatá. Niektorým cez plavky prevísali faldíky. Zobraziť galériu (34)
Na bratislavskom kastingu do Miss Slovensko sa objavili plnoštíhle i príliš vychudnuté dievčatá. Niektorým cez plavky prevísali faldíky.

BRATISLAVA – Posledný zo štyroch kastingov do tohtoročnej súťaže krásy Miss Slovensko sa uskutočnil vo štvrtok v Bratislave. Pred porotu sa v plavkách postavilo približne 160 dievčat. Z nich odborníci vybrali ďalšie semifinalistky. Na výberové kolo prišli aj také slečny, ktoré vyčnievali z davu. Nie však svojou krásou, ale prehnaným sebavedomím.

Vybrať najkrajšie dievčatá na Slovensku nie je veru jednoduché. Presvedčila sa o tom aj porota Miss Slovensko, ktorá v štyroch mestách hľadala tie, ktoré by mali šancu uspieť aj vo svetovej súťaži. Posledný kasting sa uskutočnil včera v Bratislave, kde zavítalo približne 160 slečien.

O tom, že je na Slovensku veľa krásnych žien, niet pochýb. Mnohé z nich zavítali aj do hlavného mesta. No našli sa aj také, ktoré tam zjavne nemali čo robiť. Odvahu postaviť sa pred odborníkov malo niekoľko bacuľatých dievčat, ktorým spod plaviek prevísalo to, čo rozhodne nemalo. Niektoré boli zasa prezmenu  kosť a koža. 

Napriek týmto okolnostiam si však riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák kastingy pochvaľoval. „V každom meste sme našli aspoň tri-štyri dievčatá, ktoré už teraz vidím vo finále,“ uviedol a pokračoval: „Na Slovensku je na meter štvorcový najviac krásy na svete.“ Ako ďalej prezradil, tento rok bude podľa neho  finálová dvanástka krajšia ako vlani.

Finálový večer Miss Slovensko 2012 sa uskutoční 27. apríla v Bratislave v priamom prenose na Televízii Joj. Víťazku čaká okrem postupu na svetovú súťaž Miss World aj ročná honorovaná zmluva od Produkčného domu Forza na 33 000 eur, automobil, dovolenka a ďalšie zaujímavé ceny.

Sledujte TOPKY TV: Bratislavský kasting Miss Slovensko.

Kasting Miss2012

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu