Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Chcete honosné sídlo Mel B zo Spice Girls? Pripravte si 2,6 mil. €!

Mel B Zobraziť galériu (6)
Mel B

LOS ANGELES - Britská speváčka Melanie Brown, známa ako Mel B z dievčenskej formácie Spice Girls, predáva svoju nehnuteľnosť v Kalifornii.

Cenu rezidencie, ktorá sa nachádza v Tarzane, stanovila na 3,45 milióna amerických dolárov (v prepočte približne 2,65 milióna eur). Tridsaťšesťročná hviezda v dome bývala s manželom Stephenom Belafontem.

Nehnuteľnosť má päť spální, osem kúpeľní, štýlovo zariadenú kuchyňu, nahrávacie štúdio, malé kino, bazén, vináreň a posilňovňu s rozmermi 8 200 štvorcových metrov. Speváčka, ktorá bola vlani porotkyňou v austrálskej verzii šou The X Factor, si rezidenciu kúpila len pred dvoma rokmi za 3,15 milióna dolárov.

Melanie Brown sa stala na celom svete známou v druhej polovici 90. rokov ako Scary Spice. Po rozpade Spice Girls odštartovala v roku 2000 debutovým albumom Hot sólovú kariéru. O päť rokov neskôr naň nadviazala druhou a zatiaľ poslednou nahrávkou L.A. State of Mind (2005). V roku 2007 zaujala účinkovaním v tanečnej šou Dancing With The Stars, v roku 2010 zase svojou reality šou Mel B: It's a Scary World.

S filmovým producentom Stephenom Belafontem začala chodiť vo februári 2007, zosobášili sa o štyri mesiace neskôr v Las Vegas.

Vlani v septembri priviedla na svet ich prvého spoločného potomka - dcéru Madison. Okrem nej má dvanásťročnú dcéru Phoenix, ktorej otcom je jej bývalý manžel Jimmy Gulzar, a štvorročnú Angel, ktorú splodila s hollywoodskym hercom Eddiem Murphym. Informácie zverejnila webová stránka radaronline.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu