Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Problém britského miláčika žien: Nemá ani 40, a už je skoro plešatý!

Jude Law prekvapil drastickou stratou vlasov. Zobraziť galériu (10)
Jude Law prekvapil drastickou stratou vlasov. (Zdroj: isifa)

PARÍŽ – Starne akosi prirýchlo! Hoci má Jude Law (39) do dôchodku ešte poriadne ďaleko, jeho hlava momentálne svedčí o niečom celkom inom. Britský Casanova sa kedysi pýšil hustou hrivou, dnes má však obrovské „kúty“, ktoré prechádzajú do počínajúcej lysiny. Za pár mesiacov poriadne oplešatel!

Tomu sa povie ozajstná strata! Keď sa Jude Law v poslednom období objavoval v spoločnosti zásadne s pokrývkou na hlave, okolie si myslelo, že ide najmä o módny výstrelok. Dnes je však už nad slnko jasné, že za štýlovými čiapkami a klobúkmi sa skrývalo ďaleko viac. Herca prezradila premiéra snímky Sherlock Holmes 2: Hra tieňov, na ktorú si odskočil do francúzskej metropoly. Tentoraz však bez zbytočných doplnkov!

S vypadanými vlasmi a obnaženou pokožkou hlavy sa anglický herec vo štvrtok večer sebavedomo postavil pred nachystaných paparazzov. Napriek tomu, že mu chýbalo značné množstvo prameňov, situáciu ustál tak, ako sa na svetovú celebritu patrí. Popri autogramoch fanúšikom rozdával aj široké úsmevy!

Špekulácie o tom, že s Lawovým účesom nie je všetko v poriadku, sa v kuloároch objavovali už dlhší čas. Na intenzite nabrali hlavne v decembri, keď ako hosť zavítal do talkšou moderátora Grahama Nortona. Opäť, samozrejme, v klobúku. Na výzvu publika, aby si ho sňal, vtedy zareagoval týmito slovami: „Pre svoj nový film som bol oskalpovaný, mám ten najodpornejší strih, aký ste kedy videli.“ Zdá sa však, že Jude sa konečne prestal vyhovárať a pozbieral odvahu. Zrejme si konečne uvedomil, že svoje vypadávanie vlasov schovávaním neovplyvní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu