Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Bizarný účes: Na hlave si nechal vyholiť kreslenú postavičku!

Chu si kvôli novému účesu posedel v holičstve dve hodiny
Chu si kvôli novému účesu posedel v holičstve dve hodiny (Zdroj: YouTube)

PEKING - Fantázia niektorých ľudí nepozná hranice. Svedčí o tom aj najnovší záber šialeného účesu, ktorý si nechal spraviť päťdesiatročný muž z Tchaj-wanu. Na hlavu si nechal vyholiť kreslenú postavičku malej roztomilej mačky.

Móda Hello Kitty je síce primárne určená pre malé dievčatá, ale výnimočne môžete túto postavičku vidieť aj u ľudí, u ktorých by ste to ani trochu nečakali.

Riaditeľ jednej žeriavníckej spoločnosti Chu Chan-kung sa rozhodol pre trochu šialený krok. Na hlavu si nechal vyholiť ornament Hello Kitty. Hlavným dôvodom bolo vraj to, aby ukázal svojim zamestnancom lásku k otcovi a jeho samotného rozveselil.

Chu uviedol, že sa jeho osemdesiatštyriročný otec cíti počas studenej zimy skľúčene a on dúfal, že mu neštandardný účes zdvihne náladu. Jeho vytvorenie trvalo dve hodiny. Okoloidúci sa s ním chcú teraz fotografovať a on zvažuje, že dá v budúcnosti na svojej hlave priestor ďalšej postavičke.

"Naozaj to môjho otca pobavilo, smial sa na tom ešte niekoľko dní," komentoval svoj ​​počin spokojný Číňan. Dodal, že postavička Hello Kitty je v jeho štrnásťčlennej rodine veľmi obľúbená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu