Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Au! Známa speváčka šokuje novým účesom: Kovové cvoky v hlave!

Ke$ha s novým vybíjaným účesom Zobraziť galériu (7)
Ke$ha s novým vybíjaným účesom (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – To vyzerá na bolestivú premenu! Hoci v šoubiznise extravagantné zostrihy nie sú ničím výnimočným, pri pohľade na tento výtvor niektorým fanúšikom naskakujú zimomriavky. Kovové cvoky, ktoré zvyknú zdobiť opasky, speváčka Ke$ha (25) najnovšie nosí na hlave.

Má vybíjanú korunu krásy! Krikľavé pramene vlasov, divoké parochne, či výrastky na tvári v štýle Lady Gaga už umelcov zo sveta hudby zrejme poriadne nudia. Ke$ha preto zapojila fantáziu a vrhla sa na odvážny experiment. V oblasti ľavého spánku si nechala k pokožke pripevniť šesť radov kovových cvokov zoskupených do tvaru trojuholníka.

O provokatívny účes, z ktorého behá mráz po chrbte, sa hudobníčka podelila so svojimi fanúšikmi v sieti Twitter. Svojskú zmenu pritom zrejme plánovala dlhší čas. Záber totiž okomentovala výstižnou vetou: „Deje sa to...“ Je teda celkom možné, že išlo nielen o recesiu, ale tiež narodeninový darček. V prvý marcový deň tohto roku totiž Ke$ha oslavuje svoju štvrťstoročnicu.

Ostáva len dúfať, že tvorca speváčkinho kovového diela použil špeciálne lepidlo prípadne iný prostriedok na uchytenie než ostré zúbky zakvačené priamo do pokožky. V súvislosti s pripravovaným albumom sa totiž Ke$ha vyjadrila celkom jasne: „Chcem byť vnímaná ako silná žena, ale uvedomujem si, že aj zraniteľnosť môže ukrývať silu.“ Žeby takto vyzeral blondínkin výklad emancipácie?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu