Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zamilovaná Adele milenca neskrýva: Je ním o 14 rokov starší ženáč!

Speváčka Adele s milencom Simonom Koneckim Zobraziť galériu (10)
Speváčka Adele s milencom Simonom Koneckim (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Je v siedmom nebi! Na britskú senzáciu Adele (23), ktorá svojimi hitmi valcuje prvé priečky svetových hitparád, sa konečne usmialo šťastie aj v súkromí. Už niekoľko dní kuloármi kolujú informácie, že speváčka našla muža svojich snov. Jej láska má však jeden veľký háčik. Milenec nie je bez záväzkov!

Zamilovaná do ženáča! Fotografie čerstvého páru sa v médiách objavili síce už dávnejšie, až doteraz sa však o speváčkinom milencovi príliš veľa nevedelo. Ako ale najnovšie vysvitlo, tento vzťah nie je taký ideálny, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Zavalitý bradáč je od Adele starší o 14 rokov. A v živote už oficiálne „áno“ jednej žene pred oltárom povedal!

Partnerom kráľovnej súčasnej populárnej hudby je podnikateľ menom Simon Konecki. O tom, že ide o „dobrú partiu“, svedčí jeho štúdium na vychytenej škole Eton, kde drali lavice aj britskí princovia William a Harry. S úspešne odštartovanou kariérou sa však Simon v roku 2004 oženil s módnou štylistkou Clary Fisher. S ňou má v súčasnosti 5-ročnú dcérku. Hoci jeho manželstvo údajne skrachovalo už dávnejšie, rozvedený zatiaľ nie je.

Napriek nepriaznivým skutočnostiam však Adele svoj nový objav pred paparazzmi neskrýva. Dvojica sa zoznámila pred niekoľkými mesiacmi prostredníctvom spoločného priateľa, mladučkého hudobníka Eda Sheerana (20). Momentálne sa v spoločnosti bez ostychu ukazujú ruka v ruke. Minulý týždeň spolu odchádzali z narodeninovej párty, na ktorú vzali aj svojho štvornohého miláčika. Zdá sa teda, že Simonove nedoriešené formality im na ceste za spoločným šťastím zatiaľ neprekážajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu