Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Katastrofa Kelly Osbourne: Vyzerá tak staro ako jej vlastná matka!

Kelly Osbourne s matkou Sharon Zobraziť galériu (8)
Kelly Osbourne s matkou Sharon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tak táto premena jej vôbec nevyšla! Aj keď na hlave Kelly Osbourne (27) sme už videli naozaj všeličo, najnovším experimentom šliapla poriadne vedľa. Z jemnej blondínky sa vďaka novému účesu stala sivovlasá dáma v stredných rokoch. Kelly, veď tá farba ti pridala desiatky rokov!

Takmer ako sestry! Hoci Kelly Osbourne od matky Sharon delí až 32 rokov, momentálne medzi nimi generačný rozdiel príliš nebadať. Za všetko môže zbrusu nový imidž, s ktorým televízna hviezdička zavítala na odovzdávanie cien People's Choice Awards. Nešťastnou farbou vlasov zostarla na nepoznanie!

Šedivá hriva, mierne vlnky a sýtočervený rúž na perách. Kelly síce s obľubou kritizuje módny vkus a štýl obliekania svojich kolegýň, začať by však mala zrejme od seba. Jej najnovší styling mal totiž od hviezdy červeného koberca na míle ďaleko. Situáciu nezachránil ani smotanovo – oranžový outfit s deliacim prúžkom v strede. Dcéra rockera Ozzyho Osbournea zanechávala dojem, akoby vyrabovala šatník po babičke a našla v ňom aj nevábnu parochňu!

Zaujímavosťou je, že pre seniorskú farbu vlasov sa Kelly rozhodla aj približne pred rokom. Vtedy však jej pramene mali kratšiu dĺžku a fialový nádych. Pri tomto kaderníckom pokuse ale dlho nevydržala a po spŕške kritiky sa z nej stala plavovláska. Ako dlho jej vydrží súčasný variant, ukáže až čas. Na kráse však mladej celebrite rozhodne nepridáva!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu