Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozkošné a vtipné videá: Zlepšite si náladu a usmejte sa!

Čaro úsmevu je neodolateľné
Čaro úsmevu je neodolateľné

BRATISLAVA - Hoci sa môže zdať, že svet je zahltený negatívnymi a katastrofickými správami, vždy sa objavia aj také, ktoré nás potešia a rozosmejú. Aj v roku 2011 sa odohralo veľa milých, vtipných či bizarných situácií, pri ktorých nechýbala kamera a vďaka sile internetu sa dostali až do našich domácností. To, čo dokážu postvárať niektoré detičky, zvieratká a dokonca aj dospelí ľudia, sa len tak nevidí. Dúfame, že aj v budúcnom roku si nájdete dôvod na úsmev.

 

Rozkošné detičky

Dvojičky Sam a Ren sa v 17 mesiacov pokúsili o zaujímavú konverzáciu. To, že im nikto nerozumel, ich vôbec netrápilo. Komunikovali aj tak odušu.

 

Malá Charlotte toho ešte veľa nenarozpráva, ale jedným si je úplne istá, jej najobľúbenejším slovíčkom je "Nie". Pri negatívnej odpovedi na každú otázku pôsobí neuveriteľne rozkošne.

 

Niektoré dievčatká majú už v detskom veku jasnú predstavu o tom, za koho sa chcú vydať. A hoci ich vyvolený zjavne nesúhlasí, vôbec im to neprekáža. Chudák chlapček v snahe odmietnuť túto lukratívnu ponuku, takmer dostal záchvat.

 

Pobyt v postieľke je pre niektoré deti evidentne neznesiteľný. To, čo urobili títo dvaja šikovní chlapčekovia svojej mame, to sa len tak nevidí. Nielenže utekajú kedykoľvek to ide, ale zároveň sa snažia o likvidáciu dôkazov ich previnenia.

Útek z postieľky

 

 

Roztomilé zvieratká

Materinská láska panuje aj medzi zvieratami. Svedčí o tom prípad mačky, ktorá láskyplne objíma svojho potomka. Na YouTube ide o 10. najsledovanejšie video tohto roka. Videlo ho už vyše 38 miliónov užívateľov.

 

Medvede nie sú známe svojou spoločenskou povahou, ale video natočené v jednej z amerických prírodných rezervácií dokazuje, že sa nájdu aj výnimky. Zábery ako veľký medveď kodiak máva turistom, sa stalo hitom na internete a divákom vyvoláva úsmev na tvári.

Mávajúci medveď

 

Domáci miláčikovia vedia byť veľmi vynachádzaví. Jeden psík sa dokáže dokonca sám uložiť do postele. Stačí mu na to jednoduchý trik.

Pes si ustlal a zaľahol

 

 

Podľa užívateľov na internete je Jimmy 'najlepšia mačka na svete'. Tomuto prívlastku sa teší na základe videa, v ktorom sa ľahostajne díva do kamery a ukazuje "palec hore". Je to jednoducho jednotka.

 

Výnimočný nápad a bizarné situácie

Matt Still z americkej Atlanty sa medzi čakateľkami na zásnubný prsteň zrejme navždy zapísal ako muž snov, keď svoju priateľku Ginny Joiner požiadal o ruku skutočne originálnym spôsobom.

 

Výstup rozhorčenej babičky v jednej slovenskej lekárni sa stal hitom internetu. Mladík, ktorý kupoval "tabletky po", bol zrazu terčom jej asertívneho slovného útoku. Rozkokošená seniorka mu dala vyžrať, že dnešná mládež "by sa len pelešila".

Babka v lekárni

 

 

Miesta na vyparkovanie kopec, široko-ďaleko žiadne iné auto. Len blondína a jej veľký bavorák. Banálna situácia, ktorú by hádam každý vyriešil za pár sekúnd, sa pre Lotyšku v Bratislave stala nočnou morou.

 

 

Istá Američanka v newyorskom obchodnom centre dokázala, že predsudky o blondínkach v sebe predsa len možno ukrývajú zrnko pravdy. Ísť na eskalátore opačným smerom je naozaj zaujímavý druh športu.

Blondínka na eskalátore

Zasmejte sa spolu s nami: Toto nás pobavilo v roku 2011

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu