Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

NAJVIDEO v Česku: Krťo, kde si?, telefonuje blondínka v živom prenose!

Sandra Parmová netušila, čo spôsobí jeden telefonát
Sandra Parmová netušila, čo spôsobí jeden telefonát (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Prelom rokov je časom bilancovania a sumarizácie napríklad aj toho, čo nás v predchádzajúcom období poriadne rozosmialo. Hoci býva výber toho naj väčšinou veľmi ťažký, užívatelia jedného z českých videoportálov s tým nemali najmenší problém. S prehľadom vyhrala blamáž moderátorky televízie ČT24 Sandry Parmovej, ktorá počas priameho prenosu zdvihla telefón a povedala pamätnú vetu: "Krťo, kde si?

Redaktorka ekonomického spravodajstva sa stala v júni minulého roka hviezdou internetu, keď sa kvôli technickým komplikáciám dostala na obrazovku skôr, ako dostala pokyn z réžie. Blondínka, ktorá netušila, že je v živom vysielaní, neformálne konverzovala s kolegami, keď jej zazvonil mobil. Volajúceho, ktorého oslovila Krťo, sa ešte stihla opýtať kde je a spred kamier sa pokojne vytratila do zákulisia.

Českým portálom sa neskôr podarilo zistiť, že záhadným Krťom bol zvukár, ktorý sa do štúdia ponáhľal s takzvaným "uchom" pre moderátorku, aby zachránil situáciu a umožnil spojenie s Kavčími horami.

"Toto je záležitosť živého vysielania, kedy nemôžete mať nikdy istotu, že všetko presne klapne. V tomto prípade sa nedostal pokyn z réžie kvôli technickej poruche do burzového paláca a na mieste teda netušili, že idú do vysielania," komentoval vtedy úsmevný incident hovorca Českej televízie Ladislav Šticha pre idnes.cz.

Jeho vyjadrenie však už nič nezmenilo na fakte, že technický kiks trvajúci 20 sekúnd, obletel Česko a stal sa legendárnym.

Trapas na ČT24

 

Tip: Pozrite si vysielanie nielen Českej televízie na dnes na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu