Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Speváčka Adele s novými kontúrami tváre: Je ešte krajšia!

Speváčka Adele prekvapila výraznejšími líniami tváre. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Adele prekvapila výraznejšími líniami tváre. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Zmenila sa! Hoci britská popová senzácia Adele (23) dobyla popredné priečky hitparád s oblými krivkami, dnes vyzerá trochu inak. Kvôli chorobe stratila zopár kíl, čo sa najviac odrazilo na jej tvári. S výraznejšími lícnymi kosťami je ešte pôvabnejšia!

Jej okrúhle líca sú minulosťou! Hudobná hviezda menom Adele sa vo svete šoubiznisu nezviditeľnila len svojím obdivuhodným hlasom. Výnimočnou sa stala aj vďaka plnšej figúre, na ktorej kvôli úspechu odmietla čokoľvek meniť. Sama niekoľkokrát vyhlásila, že sa vo svojom tele cíti maximálne pohodlne a chudnúť nepotrebuje. Strate niekoľkých kilogramov sa však nakoniec celkom nevyhla.

Rovnaký mejkap, no tvár pochudnutejšia! Mandľové oči a plné pery sa v prípade britskej hudobníčky stali akousi poznávacou značkou. Na najčerstvejšej fotografii v sieti Twitter Adele svoje typické črty síce nezaprie, jej tvár však nadobudla ďaleko štíhlejšie kontúry. S účesom v štýle Amy Winehouse ako bacuľka rozhodne nepôsobí.

Za vynoveným imidžom mladej hviezdy s najväčšou pravdepodobnosťou stojí operácia hlasiviek, ktorej sa nedávno podrobila pre opakované krvácanie. Zachrániť zlato v hrdle uznávanej speváčky bolo pre celý lekársky tím zaručene prioritou. Snaha zdravotníkov sa ale zrejme nezaobišla bez toho, aby sa Adele musela tuhej stravy na istý čas vzdať. Zúfať však rozhodne nemusí – takáto premena jej naozaj veľmi svedčí!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu