Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Fergie, nie sú tie šaty primalé? Veď máš rozopnutý zips!

Speváčka Fergie naprataná v úzkych šatách Zobraziť galériu (10)
Speváčka Fergie naprataná v úzkych šatách (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Zariskovala! Aj keď americká speváčka Fergie (36) vo výbere outfitu šliapne vedľa len málokedy, ani ona nie je neomylná. Dôkazom môže byť jej módny experiment z nedávnej párty. Krátke a obopnuté šaty pôsobili dojmom, že na nej praskajú vo švíkoch!

Začína sa zaobľovať? Aj tak by sa dal vysvetliť prešľap, vďaka ktorému sa v centre pozornosti ocitla známa hudobná hviezda. Tá si totiž na večierok v spoločnosti hollywoodskej smotánky vyrazila v outfite s bizarným zapínaním v oblasti chrbta. Zips na jej ženské krivky tentoraz nestačil – muselo sa nadšívať!

Žeby sa do pôvodnej veľkosti nevpratala? Hoci Fergie nahodená v úzkych minišatách pôsobila spredu priam očarujúco, zozadu ponúkala vskutku rozpačitý pohľad. Zips, ktorý jej lesklý outfit držal pokope, mala totiž zapnutý len do polovice. Zvyšok maskoval čierny kúsok látky. Akoby všitý na poslednú chvíľu!

Blondínka medzi ploché krásky síce nikdy nepatrila, podľa čerstvých záberov však možno usúdiť, že sa jej hrudník oproti minulým mesiacom o niečo zväčšil. A je veľmi pravdepodobné, že táto zmena priamo súvisí s jej odchodom zo skupiny Black Eyed Peas. S manželom Joshom Duhamelom totiž zatúžila po deťoch, čo nebolo možné skĺbiť s doterajšou prácou. „Aj keby som chcela otehotnieť, neexistuje spôsob, akým by som mohla vystupovať na javisku a zároveň čakať dieťa – cítila by som sa previnilo,“ zdôverila sa v istom rozhovore. Žeby sa jej zbožná túžba konečne vyplnila?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu