Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tehotná Fergie sa zaguľacuje: Fanúšikovia sa jej vrhli na brucho!

Tehotná Fergie dovolila fanúšikom, aby jej pohladili rastúce bruško. Zobraziť galériu (11)
Tehotná Fergie dovolila fanúšikom, aby jej pohladili rastúce bruško. (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO – Uvoľnená a vysmiata! Hoci väčšina budúcich mamičiek z radu celebrít si bruško stráži ako oko v hlave, Fergie (38) je otvorená každej pozitívnej energii. Svedčí o tom jej brazílske stretnutie s tamojšími fanúšikmi, počas ktorého prekvapila spontánnosťou. Svojim priaznivcom dovolila, aby jej obchytkávali tehotenské tvary.

To sa len tak nevidí! Aj keď Fergie o rozrastajúcej sa rodine snívala už dlhší čas, nakoniec sa jej podarilo otehotnieť až krátko pred štyridsiatkou. O to viac si však zmeny na svojom tele aj v živote užíva. Tento týždeň si odskočila na tanečnú prezentáciu do brazílskej metropoly karnevalu a samby, kde sršala dobrou náladou. Nezabudla pozdraviť skalných juhoamerických fanúšikov, ktorých si pustila k sebe naozaj blízko.

Popová hviezda zavítala na akademickú pôdu v Riu v pestrofarebnom outfite, ktorý podčiarkol jej krásu prominentnej tehuľky. Fergie totiž s prvým potomkom pod srdcom doslova rozkvitla a nebránila sa ani intímnym dotykom. Sama vzala ruku fanúšika a priložila si ju na rastúce bruško, aby mohol pocítiť pohyby jej nenarodeného dieťaťa. Niet sa čo čudovať, že plavovláska týmto gestom rozpútala hotovú hystériu – po kontakte s ňou túžili všetci v okolí.

Fergie sa na spomínanú návštevu školy chystala už dlhšie, o čom dala na známosť aj svojim nasledovníkom v sieti Twitter: „Počula som o tejto škole už dávno. Som taká šťastná, že ju konečne navštívim.“ O tom, že stretnutie prebehlo hladko a bolo mimoriadne inšpiratívne, speváčka takisto informovala prostredníctvom svojho účtu. „Zažila som úžasné popoludnie s mojimi novými brazílskymi priateľmi. Sú to tie najfantastickejšie deti,“ nešetrila chválou vo svojom príspevku. Ešte silnejší zážitok si však nepochybne odniesli nadšení žiaci. Jeden z nich pre Fergie dokonca namaľoval portrét ceruzkou, ktorý mu ochotne podpísala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu