Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Britská kráska na nepoznanie: Pripomína plastikovú kreatúru!

Cheryl Cole vtipkovala na účet amerických celebrít posadnutých plastikami. Zobraziť galériu (10)
Cheryl Cole vtipkovala na účet amerických celebrít posadnutých plastikami.

LOS ANGELES – Milovníčka recesie! Aj tak by sa dala nazvať britská speváčka Cheryl Cole (28), ktorá v rámci napredovania vo svojej kariére zavítala až za veľkú mláku. Životný štýl, ktorý spoznala v Mekke amerického šoubiznisu, ju však poriadne zaskočil. Kto chce zapadnúť, plastike sa nevyhne!

Zabudnite na prirodzenú krásu! Takým heslom sa v súčasnosti riadi väčšina losangelských celebrít, ktoré v túžbe po dokonalom zovňajšku neváhajú zájsť do ozajstného extrému. Dôkazom je členka dievčenskej skupiny Girls Aloud so zmyslom pre humor. Americká posadnutosť plastickou chirurgiou ju tak šokovala, že si neodpustila ironický príspevok vo svojom profile v sieti Twitteri. Cheryl sa odfotila s imidžom, s ktorým by ste ju ani nespoznali!

Veľké slnečné okuliare a plastikové pery na polovicu tváre. To nie je výsledok práce maskérov béčkového hororu, ale obraz smutnej reality v Hollywoode. Aspoň tak vyznieva fotografia, ktorú samotná spevácka hviezda uverejnila na internete. „Myslím, že už som v L.A. príliš dlho...,“ vtipne komentovala svoje nafúknuté ružové ústa.

Niekdajšia porotkyňa britskej verzie šou X Factor však svoje názory na plastické operácie nikdy ani neskrývala. „Nerozumiem, prečo by mal mať každý rovnaký nos. Myslím, že je to jedinečná črta tváre, ktorá nás robí krásnymi. Nesúdim, ale pokiaľ vás to nešpatí, je lepšie sa s prírodou nezahrávať,“ nechala sa dávnejšie počuť na margo chirurgických úprav nosa. S jej krásnou tvárou sa však takým slovám ani nemožno čudovať. Cheryl totiž patrí k najkrajším ženám britského šoubiznisu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu