Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Herečka zohavená plastikami: Toto je desivý výsledok 734 zákrokov!

Joan Rivers je posadnutá plastikami. Zobraziť galériu (13)
Joan Rivers je posadnutá plastikami.

LOS ANGELES – V plastickej chirurgii nepozná mieru! O tom, ako katastrofálne môže dopadnúť posadnutosť vlastným zovňajškom, svedčí tvár americkej hviezdy Joan Rivers (78). Tá si totiž pod nôž ľahla už neuveriteľných 734-krát. A aj napriek tomu, že jej na kráse operácie veľmi nepridávajú, stále nemá dosť!

Kam sa podela jej súdnosť? Hoci je Joan na takmer 80-ročnú dámu stále v závideniahodnej forme, pohľad na jej nenalíčenú tvár by slabším povahám mohol naháňať hrôzu. Televízna hviezda si totiž svoje črty nechala upraviť toľkokrát, že sa už zrejme na seba ani nepodobá. Plastiková maniačka sa však za svoju úchylku rozhodne nehanbí. Spolu s dcérou „hviezdi“ vo vlastnej reality šou.

Televízny program vysielaný za veľkou mlákou sa nazýva Joan & Melissa: Joan Knows Best. Na obrazovkách sa tento týždeň objavila už jeho druhá séria, pričom pilotná časť bola opäť zasvätená plastike. Blondínka si nechala „vyžehliť“ krk za prítomnosti kamier. Dôvod tohto kroku je pritom úplne jednoduchý. „Moje telo je chrám a môj chrám potrebuje renováciu,“ vysvetlila svojej rodine aj divákom.

Napriek obavám jej dcéry Melissy, ktorá sa strachovala o matkin život, zákrok dopadol úspešne. Aspoň z pohľadu plastického chirurga. Či totiž Joaninu vyumelkovanú tvár možno považovať za úspech, už radšej posúďte sami. Jej fanúšikovia však argumentujú, že s vrstvou mejkapu na svoj vek vyzerá priam obdivuhodne. Ako sa vraví, proti gustu žiaden dišputát.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu