Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trapas Clooneyho milenky: Z dekoltu jej trčala lepiaca páska!

Stacy Keibler a George Clooney Zobraziť galériu (10)
Stacy Keibler a George Clooney (Zdroj: SITA)

PARÍŽ – Ups, toto veľmi nevyšlo! Aj keď mnohé celebrity si svoje outfity vylepšujú naozaj rafinovane, súčasná milenka Georgea Clooneyho (50) má v tomto smere stále čo zlepšovať. Stacy Keibler (32) chcela udržať výstrih na mieste, namiesto toho však obišla s drobným faux-pas. Zradila ju lepiaca páska!

Pre červený koberec sa zrejme nenarodila! Aj keď bývalá zápasníčka pôsobí po Clooneyho boku naozaj očarujúco, od ostrieľanej hviezdy má na míle ďaleko. Dôkazom je tohtotýždňová premiéra snímky The Ides of March, v ktorej si George strihol hlavnú úlohu a zároveň ju aj režíroval. V Paríži túto drámu uviedol do kín v sprievode svojej relatívne čerstvej známosti. Tá však zanechala rozpačitý dojem.

Obojstranná lepiaca páska síce patrí k obľúbeným grifom viacerých krások, šetriť ňou sa však nevypláca. Svoje o tom vie samotná Stacy, ktorá ju použila na uchytenie dlhej sivostriebornej róby bez ramienok. Tá sa jej ale nakoniec predsa len zosunula nižšie a spomínaná páska vykúkala z dekoltu. A hoci si blondínka pred paparazzmi držala úsmev, ten jej z tváre pri pohľade na fotografie z premiéry zrejme zmizol. Viac ako jej hviezdna úprava totiž zaujal tento módny prehrešok.

Stacy Keibler a George
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Napriek tomu, že dvojica je spolu zatiaľ krátko, zaľúbené gestá si necháva pre spoločné chvíle v súkromí. „Prišli okolo pol dvanástej a zostali až do pol tretej rána. Trošku sa objímali, no na verejnosti sa príliš necmúľali,“ opisuje parížsku noc magazín People. Či však premiéra patrila medzi vydarené aj z pohľadu mileneckého páru, je naozaj otázne. Na tú londýnsku totiž Clooney už dorazil sám. Žeby pre istotu?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu