Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tak toto je priveľa: Len 11-ročná hviezda s imidžom lacnej devy!

Jedenásťročná Natalie Alyn Lind šokovala vyzývavým zovňajškom. Zobraziť galériu (3)
Jedenásťročná Natalie Alyn Lind šokovala vyzývavým zovňajškom. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Kde nechali rozum? Zdá sa, že niektorí rodičia pri vyberaní outfitov pre svoje celebritné ratolesti strácajú aj poslednú štipku zdravého úsudku. Inak sa ani nedá vysvetliť styling, s akým si do spoločnosti vyrazila jedenásťročná Natalie Alyn Lind. Takéto vyzývavé dievčatko sa často nevidí!

Poriadne to prepískla! Vek hollywoodskych hviezdičiek, ktoré by dospievanie najradšej preskočili, sa posúva do čoraz mladších kategórií. Dôkazom môže byť malá Natalie Alyn Lind na tohtotýždňovom podujatí spoločnosti NOH8. Tá totiž benefičný galavečer okorenila tým najhorším možným spôsobom. Namiesto sladkého dievčaťa pripomínala slečinku ľahkých mravov. Toto jej rodičia rozhodne mali zakázať!

Červený rúž, asymetrické šaty s dĺžkou tesne pod zadok, obnažené ramená a podpätky – tým všetkým mladučká herečka prítomným hosťom vyrážala dych. Bohužiaľ, nie v pozitívnom zmysle slova. K jej detskej tváričke a nízkemu veku sa totiž takáto kombinácia vôbec nehodila. Na provokáciu v mini a s výrazným líčením ešte zďaleka nedorástla!

Ako možno usúdiť, detstvo v prostredí úzko spätým so šoubiznisom neodškriepiteľne prináša aj tienisté stránky. Začleniť sa do sveta dospelých už od prvých rokov života očividne nie je jednoduché. Plakať na počkanie pred zapnutou kamerou chce zrejme viac ako len štipku talentu zdedenom po mame-herečke. Uvidíme teda, akým smerom sa Natalie ďalej poberie. Nadanie jej síce nechýba, vkus však zatiaľ áno!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu