Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tragédia Jakubiskovcov: Deana usmrtila chodca, Juraj skolaboval!

Manželia Jakubiskovci Zobraziť galériu (2)
Manželia Jakubiskovci

PRAHA - Jakubiskovci momentálne prežívajú neľahké chvíle. Herečka a producentka Deana (53) usmrtila v Prahe chodca práve vo chvíli, keď odchádzala z návštevy svojho chorého manžela v nemocnici. Informoval o tom český denník Aha!. Legendárny režisér Juraj Jakubisko (73) leží na kardiochirurgickom oddelení Inštitútu klinickej a experimetárnej medicíny (IKEM) a jeho stav je vážny.

"Áno, leží u nás. Je na bloku F, na 4. poschodí, oddelenie A," potvrdili denníku Aha! v nemocnici s tým, že tvorca filmov Bathory alebo Tisícročná včela so srdcovými problémami bojuje už niekoľko týždňov.

Možno práve strach o manželovo zdravie mohol mať vplyv na psychický stav Jakubiskovej a jej sústredenie za volantom. Podľa denníka tomu napovedá aj miesto tragédie, ktoré sa nachádza iba kilometer a asi dve minúty jazdy od IKEM-u.

Manželka režiséra Juraja Jakubiska šoférovala požičaný terénny mercedes a podľa vlastných slov nešla neprimerane rýchlo, čo potvrdili aj svedkovia. Podľa nich muž prechádzal cez cestu pár metrov od priechodu pre chodcov, ale polícia túto verziu zatiaľ neodobrila. Svojím zraneniam po prevoze do nemocnice podľahol.

"Stále dokola o tom premýšľam. Nemôžem prísť na to, čo som urobila zle. Už snáď nebudem môcť riadiť," uviedla k tragickej nehode pre blesk.cz Deana a dodala, že s potomkami obete by sa chcela stretnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu